Motorháztetőről le lett véve a carbonfólia és 90%-ban matt lett. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Le lett véve a carbon fólia a motorháztetőről és utána matt lett szinte az egész. Géppel próbáltam polirozni de semmi, ugyanolyan maradt. Valaki azt mondta hogy leszedte a lakkot a fólia, valaki meg azt hogy szar már rajta a szin. Kb 4 évig volt rajta a fólia. Előtte semmi baja nem volt neki. Mit lehet ilyenkor csinálni?2017. aug. 2. 23:26
1/4 anonim válasza:
Telibe políroztad már az egészet? Csak azért, mert lehet hogy ezzel beledolgoztad a maradék lakkba a mattságért felelős réteget, feltéve, ha idegen anyag okozta a mattságot, pl. ragasztómaradvány.
Gőzborotvával is próbálkozhatsz, ha idegen anyagról van szó, jó eséllyel lehozza.
Ha a lakk jött le, akkor a legolcsóbb, mérsékelten tartós megoldás a wax. Csodának tűnik a hatása, de sajnos nem tartós.
2/4 A kérdező kommentje:
Amikor lehuztam akkor volt matt. Csak egy részen poliroztam, de ugyanolyan maradt.
2017. aug. 3. 08:48
3/4 anonim válasza:
A legegyszerűbb trükk lemaradt: meleg, bőven szappanozott, vizes törlőrongy, mely nem karcol. A legtöbb zsíros, beéett koszt lehozza.
4/4 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy még nem láttam ilyet. Olyan mintha a festés alatt már elkezdődött volna korrodálni a motorháztető.
2017. aug. 3. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!