Leszedtem a karbont a kocsimról. A baj hogy utána matt maradt. Ragasztó lehet rajta vagy festés lett matt?
Figyelt kérdés
4 évig volt rajta karbonfólia a motorháztetőn és nemrég szedtem le mert már csunyán nézett ki rajta. Amikor megtörtént az eltávolítás utána bizonyos részeket matt maradt. Próbáltam polírozó géppel polírozni de semmi, így nem tudom eldönteni hogy ragasztó van rajta még amit csak nagy hő hatására tudom leszedni, vagy az idő folyamán a fólia alatt romlott meg az állapota. Amikor fel lett téve rá akkor semmi baja nem volt.2017. márc. 22. 15:31
2/2 A kérdező kommentje:
Jókérdés. Olyan mintha még egy réteg lenne rajta. Karosszériás meg tudja mondani?
2017. márc. 24. 09:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!