Miből készül a Mercedes G osztály, hogy szinte nem törik?
Figyelt kérdés
Néztem orosz videókat amiben csak G Mercik a főszereplők, frontális balesetnél is csak egy picit tört össze a másik meg szinte felismerhetetlenné tört. Kazánlemezből van mint anno a Volga ? Látom, hogy 30 milliónál kezdődik egy újabb verzió, de sehol nem írják, hogy esetleg acélból és betonból lenne.2017. aug. 2. 10:30
1/7 anonim válasza:
Létraalvázas mint a teherautók, azért tűnik úgy, hogy nem törik.
2/7 anonim válasza:
Fekete dobozból vannak, mint a repülők fekete doboza.
3/7 anonim válasza:
szar "terepjárós" szerkezet. Talán nem is önhordó kasztnija van, hanem "létra-alváz". Tény, masszívnak hat, tényleg nem nagyon törik, de nem az a nyeg. Nyilván legyen tartása, ne paszírozódjon bele az aszfaltba egy balesetnél, és ne semmisüljön meg az "utas-cella", mert abból lehetnek nagy bajok, de az se jó, ha nem törik. Kell egy gyűrődési zóna, ami egy balesetkor ténylegesen a felismerhetetlenségig összetörik, hogy elnyelje az ütközés energiáját. Ha nem sérül látványosan, akkor az ütközés erejét a bent ülő utasok "nyelik el", így csökken a túlélési esély, illetve nő a súlyos sérülések kockázata.
4/7 anonim válasza:
Megerősítem a 3-ast, mielőtt azt gondolná valaki, hogy a G osztály a világ legbiztonságosabb autója amiatt, mert nem törik, ez nagyon nem igaz. Éppen hogy egy nagy fos az egész, őskori fejlesztés, kisebb koccanásnál is komolyan megsérülhetsz benne.
5/7 anonim válasza:
Elmondható,hogy ütközésnél(még ha kis sebessegnel is)az a legjobb ha minel jobban összetörik az autó,mert így az veszi fel az ütközés enegiajat!
Ugye van a méltán hires mondas hogy bezzeg a regi autokban még volt anyag......es azokkal ha nekimentel valaminek alig tört össze...es hogy ez milyen jó......hat igen!Max a penztarcadnak,mert nem kell annyi mindent cserelni nem lesz olyan draga a javitas!A belső szerveidnek viszont nem egy nagy elmeny.....foleg nagyobb temponal
6/7 A kérdező kommentje:
Még a végén kiderül, hogy a Swiftem a legjobb mert gyűrődik. Amikor még kis srác voltam már akkor furcsa volt, hogy ha nekidőlők meghajlik, mostanra megszoktam... félek is gyorsan menni, de 30-nál is meghajlik mint a harmonika. Minden esetre oroszok keményen nyomatják G Mercijüket. :)
2017. aug. 2. 17:59
7/7 anonim válasza:
ha a menetszéltől rád hajlik az sem jó mert rádhajlik az egész autó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!