Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb mennyiért tudnám eladni az...

Kb mennyiért tudnám eladni az autómat?

Figyelt kérdés

Volkswagen Bora 1.9 PD TDI

2003

2019/3 műszaki

Digit klíma, vonóhorog, 4 el. ablak.

16-os acélfelnin 2 éves nyári gumik

Hibák:

Kettős tömegű cserére szorul, kuplung új, 3500km-t futott

Első toronycsapágy, torony szílent cserés.

Kormányösszekötő gömbfejek cserések

Hátsó lengéscsillapítók cserések

Első két sárvédő ív cserés, mert rohadt.

Jobb első küszöb cserés, és ki kell lakatoltatni kb 40 cm-en, merevítést cserélni, jobb első emelési pont rohand.

Bal oldalt merevítést cserélni

Vezérlés csere

Hűtő kitisztítása, hűtőfolyadékcsere

Első két fényszóró búra cserés, mert matt és repedezett

Bal oldali első ajtót nem érzékeli nyitva az autó, de a központi zár működik.

Első fékbetétek újak, hátsó tárcsák és fékbetétek újak, 1000kmt futottak kb (bosch)

Polírozás ráférne az autóra.

600.000 ft-ot érne?

2017. aug. 1. 17:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennyi hibával egy 14 éves autó...én kb a felét se adnám.
2017. aug. 1. 17:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Rendben.
2017. aug. 1. 17:22
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

Nehéz lesz eladni, teljesen mindegy, mennyiért kínálod. Aki 600 ezret szán egy autóra, az nem akar majd még több százezret rákölteni. (Hiába kell mindegyik autóra költeni.) 400 körül szerintem már vonzóbb lehet, de a Bora pont nem az, mint mondjuk egy Passat, amit valami hülyegyerek örömmel megvesz majd, mert vagánykodhat vele.

Próbáld meg, hirdesd meg 600-ért, de legyél korrekt, mondd el, mi baja az autónak, mert pórul járhatsz később. Ha nem viszik el, vidd lejjebb az árat, de javaslom, hogy akkor új hirdetéssel, új képekkel.

Ha ehhez nincs kedved, próbáld meg bizományban betolni egy kereskedésbe.

2017. aug. 1. 17:33
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok senkit átverni vele, korrekt leszek, és megmondom mi a baja, a 600.000 ft nem a cél, csak kérdés volt, nem tudom mennyit ér egy ennyire lepukkant autó. Ha 400.000-et kapok érte, akkor annyit. Az a bajom ezzel, hogy most ezeket én megcsináltatom, azt elfossa magát vmi más több százezres alkatrész, azt lesz****m magam. Jó tanul pénz volt, de nem vagyok hajlandó költeni rá, inkább most eladom, azt gyűjtök tovább, azt veszek vmi normális autót, amit nem vaktában veszek meg, mint ezt, hanem hozzáértővel.
2017. aug. 1. 17:40
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Nem maradt le egy fontos adat?? Futott km? Előélet lekövethető? A rozsda elég nagy baj. A piacon lévők ilyen korban még nem hiszem, hogy rohadnának. Szerintem 500 ezerért lehet, hogy megveszi valami lakatos, aki megcsinálja magának, de ehhez tudni kéne a km futást és mondjuk azt, hogy belül milyen az autó.
2017. aug. 1. 17:46
 6/16 A kérdező kommentje:

205.000 km

Nem tudok róla semmit.

Meg volt törve, jobb oldala kapott.

Semmit nem néztem, nagy hülye vagyok.

Bontóba mit kapnék érte?

2017. aug. 1. 17:54
 7/16 A kérdező kommentje:
Utána néztem a bontónak, azt hagyjuk! :D
2017. aug. 1. 19:00
 8/16 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen paraméterekkel - 2003 és 1.9 tdi - találtam a hasznaltauto pont hun 4db borát.

A legdrágább 1.8millió - de ez kitűnő állapotú lehet - és van még két 1.1 milliós.

A legolcsóbb 700 000 forintért van feltéve de abban 400 000 km van.

Kikapcsoltam az évjárat szűrést és a legolcsóbb bora 550 000 ft.

A 600 000 forint jó kiinduló árnak. Megmondod azért ennyi mert ennyi idős és használt és vannak bajai. Aki új autót akar az hozzon egy 0 km-es újat a VW márkakereskedésből.

2017. aug. 1. 20:16
 9/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sok rajta a hiba!

Amit felsoroltál az még egy 600-as...

És idén volt műszakin?!

AHA!

2017. aug. 1. 22:02
 10/16 A kérdező kommentje:

Miért, akkor mikor volt? :D

2017. aug. 1. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!