Kb mennyiért tudnám eladni az autómat?
Volkswagen Bora 1.9 PD TDI
2003
2019/3 műszaki
Digit klíma, vonóhorog, 4 el. ablak.
16-os acélfelnin 2 éves nyári gumik
Hibák:
Kettős tömegű cserére szorul, kuplung új, 3500km-t futott
Első toronycsapágy, torony szílent cserés.
Kormányösszekötő gömbfejek cserések
Hátsó lengéscsillapítók cserések
Első két sárvédő ív cserés, mert rohadt.
Jobb első küszöb cserés, és ki kell lakatoltatni kb 40 cm-en, merevítést cserélni, jobb első emelési pont rohand.
Bal oldalt merevítést cserélni
Vezérlés csere
Hűtő kitisztítása, hűtőfolyadékcsere
Első két fényszóró búra cserés, mert matt és repedezett
Bal oldali első ajtót nem érzékeli nyitva az autó, de a központi zár működik.
Első fékbetétek újak, hátsó tárcsák és fékbetétek újak, 1000kmt futottak kb (bosch)
Polírozás ráférne az autóra.
600.000 ft-ot érne?
Nehéz lesz eladni, teljesen mindegy, mennyiért kínálod. Aki 600 ezret szán egy autóra, az nem akar majd még több százezret rákölteni. (Hiába kell mindegyik autóra költeni.) 400 körül szerintem már vonzóbb lehet, de a Bora pont nem az, mint mondjuk egy Passat, amit valami hülyegyerek örömmel megvesz majd, mert vagánykodhat vele.
Próbáld meg, hirdesd meg 600-ért, de legyél korrekt, mondd el, mi baja az autónak, mert pórul járhatsz később. Ha nem viszik el, vidd lejjebb az árat, de javaslom, hogy akkor új hirdetéssel, új képekkel.
Ha ehhez nincs kedved, próbáld meg bizományban betolni egy kereskedésbe.
205.000 km
Nem tudok róla semmit.
Meg volt törve, jobb oldala kapott.
Semmit nem néztem, nagy hülye vagyok.
Bontóba mit kapnék érte?
Ugyanilyen paraméterekkel - 2003 és 1.9 tdi - találtam a hasznaltauto pont hun 4db borát.
A legdrágább 1.8millió - de ez kitűnő állapotú lehet - és van még két 1.1 milliós.
A legolcsóbb 700 000 forintért van feltéve de abban 400 000 km van.
Kikapcsoltam az évjárat szűrést és a legolcsóbb bora 550 000 ft.
A 600 000 forint jó kiinduló árnak. Megmondod azért ennyi mert ennyi idős és használt és vannak bajai. Aki új autót akar az hozzon egy 0 km-es újat a VW márkakereskedésből.
Nagyon sok rajta a hiba!
Amit felsoroltál az még egy 600-as...
És idén volt műszakin?!
AHA!
Miért, akkor mikor volt? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!