Cayenne használtan?
Sziasztok!
Találtam egy nagyon szép használt 2005-ös Cayenne Turbot.
Egész jókat hallottam a kocsiról, a főnökömnek volt is ilyen, abszolút megelégedéssel használta.
Most tartok ott, hogy meg tudom magamnak engedni egy ilyen autó fenntartását, hogy tankoljam, hogy fenntartsam, hogy ne remegjek a kiadásokon az autóval kapcsolatban.
Ki tudja lesz-e a közeljövőben ilyen lehetőségem, vagy mire lenne, az ilyen belsőégésű autókkal lehet már emberiség elleni bűncselekmény lesz közlekedni.
Nem akarom megmutatni hogy ki a Jani a telepen, a méreteimre sincsenek panaszok, meg nem is csajozni kell, mert van már párom. Csupán élvezni a luxust, kényelmet, a gyönyörű hangot, és nyugisan gurulni. Napi használatra ott a mostani Focusom, a bringám és a metró.
Kérdésem, hogy van-e valamilyen komoly hibája ezeknek az autóknak a rossz tulajon kívül, és Ti hogy viszonyultok ahhoz, aki ilyennel jár? Nem akarok kinézett lenni, se telepi gengszternek tűnni. Magamnak akarom beteljesíteni egy régi vágyam.
Ha megengedheted magadnak ahogy írtad miért kérdezed hogy mi baja lehet ?
Logikusan pár egyedi dolog lehet benne de alapvetően egy Volkswagen tourareg vagy hogy hívják azt a terepjárónak nem nevezhető vackot
.
Engem nem zavar Mind1 mivel ki jár. fel se tűnik szerintem egy ocsmány jármű gyakorlatilag egy atemblrmazo
#2-es válaszoló: Mert nyilván nem akarok felülni én sem a szopórollerre, egy pár százezres javítás nem esik jól, de nem akkora gond, de több milliókat nem akarok egyszerre beletolni a kocsiba. Főleg hogy egy lakásértékesítő iroda fog pályázni minden milliómra és eladható belső szervemre a következő 15 évben, szaros 93 négyzetméterért.
Kultúrált embernek tartom magam, eddig is szabályosan közlekedtem, ezután is úgy fogok, akármi van alattam. Sajnos sokan ilyen autókkal és az ezekkel való lenéző szarok mindenre meg mindenkire kompenzálnak dolgokat, erről nem tehet senki aki komolyabb autót hajt.
Ha veszek egy Civicet, azzal is ugyanúgy ki tudnak nézni mint máshol egy Porschéval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!