Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Második autó napi használatra?

Második autó napi használatra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni.

Második autónak keresek egy keveset fogyasztó, aránylag megbízható, kis költséggel fenntartható kocsit. Napi használatra, 20-30 km távolság megtételére. A keret 3-400-000 Ft közötti. Ami eddig szóba jöhet, Suzuki Swift, Suzik Alto, Opel Corsa B. A kocsival szemben nincs extra elvárás. Vigyen el A-ból B-be.

Szívesen veszem az ötleteket és a tapasztalatokat (fogyasztás, fenntartási költség)

Segítségeteket köszönöm.

#második autó #alacsony fogyastás #alacsony fenntartási költség.
2017. júl. 31. 07:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Akkor ezzel az erővel BMV-t se vegyünk, mert hátulról belementek, és mindketten meghaltak, akik benne ültek...

Vagy inkább tankot vegyünk...

Én 5 éve járok swifttel, mint írtam, soha nem volt balesetem.

Szóval a közlekedés inkább szerencse és tudás kérdése, mint autóé. Mert minden kocsiba meg lehet halni, ahogy mindben túl lehet élni. Attól függ, honnan mekkora ütést kap.

2017. júl. 31. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:

9-es az olasz csodával általában csak azoknak van bajuk,akik életükben még csak nem is ültek benne!Csak hallotta a szomszédtől hogy az egyszer látott olyat aki......

Tudom ezen az oldalon minden kerdesre a swift a valasz,csak azért létezik még azon kivül más alternativa is!Nem is egy!

2017. júl. 31. 13:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Tesómnak volt. Annyi baja volt vele, hogy el is adta.

A szerelőnk meg azt mondta, ha csak Swiftek lennének az utakon, éhen halnának...

És ő javasolta, hogy ne Puntót, hanem swiftet vegyünk, neki is az van.

És be is igazolódott: 5 éve szinte problémamentes.

2017. júl. 31. 13:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Akkor Swiftel menj el mondjuk Ausztriába Tirol környékére. Azt hiszem megfogsz szenvedni, hogy eljuss oda. Bár lehet az autópályás emelkedőn nem tudsz már átmenni vagy félúton tönkre megy. Ne csak azt nézd, hogy városon belül járkálsz. Egy autó nem csak rövid utakra legyen képes. A swift meg maximum arra jó, hogy otthonról elugorjak 1km-re lévő munkahelyemre városon belül amúgy meg halál. Övet se kell kapcsolni, ha országúton mész. Ha balesetezel nagyobb a %, hogy meghalsz még övvel is. A suzukik úgy vannak összerakva, hogy éppenhogy átcsússzon a törésteszten, mert a hülye nép úgy is a városba fogja használni vagy csak bevásárlásra aztán jó van az úgy.

Az, hogy a BMW-s példát hozod az nem mind1. 120 al belerohansz a másikba... Szerinted túléled? Kevés az esély. De ha suzukival lenne akkor kb egy seprűvel ellehet a roncsokat seperni.

Meg azért a suzukival is vannak bajok. Ott is kell cserélgetni. Például simán letörik a kilincs.

2017. júl. 31. 16:30
 15/17 anonim ***** válasza:

#15: második autóról szól a kérdés, nem azzal fog Tirolba járni!

Kicsit figyelmesebbnek kellene lenni hőbörgés előtt!

2017. júl. 31. 16:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Én minden további nélkül eljutok Tirolba a Swiftemmel. Természetes, hogy időnkét cserélni kell ezt-azt. Csak az a nem mindegy hogy egy alkatrész 10 000 forintba, vagy 60 000 forintba kerül-e.
2018. ápr. 21. 02:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyébként Suzukit soha nem láttam tréleren, a nagyobb prémiumokat inkább. Nem értem azt se, miért kell egy Swiftet egy felső kategóriás autóhoz hasonlítani, aztán jól leszólni.
2018. ápr. 21. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!