Ti melyiket vennétek 15 millióért?

Én nekem attól nem esik le az állam, sem az A8-tól. A5 és A7. Sportos és szép coupék. Az A1-A3 női autó (kivéve Rs, mielött megtaposnak az utcán), A4 az a "nagy" A3. Az A6 és A8 utazó autó. Akkor nem is említettem ezekből az S és RS verziókat.
Meg gondolj bele. Tegyél egy A8-at egy S merci mellé. Megkönnyezel az S mercitől.

Audi mindig is a harmadik a sorban. A fő harc már nagyon rég óta a Merci és a BMW között megy, dobálják egymásnak a labdát.
Egyikbe V12 került, hát a másik is fejleszt egyet. Aztán nem egy dolog volt még így, azóta is ez megy, most utoljára pl Merci hozta ki az út szenzorokkal való megfigyelését, hopp lett a kövi 7-esben is. A 7-es kijött egy V12-essel ami épp erősebb mint a konkurens legerősebb S osztálya, hopp a Merci bemutat egy épp kicsit erősebbet mint a BMW...
Mondjuk VW-nek is volt már olyan nyilatkozata, hogy a fő bevételi forrás a konszernnek a VW és a Skoda jelenleg.

Hogy lehet ez a két autó opciója egymásnak?
Annyira különböző a kettő...
Egyébként ha a fenntartás nem számít, akkor egy Mustang.
(vagy S5)

ez most házi feladat, vagy fogadás?
mert akinek van tizenöt millája autóra, az nem itt érdeklődik(még viccből sem).

#15:
Egyik sem, csak egy unatkozó tini.

15 millióba?
Valszeg vennék valami egyetem környékén egy kisebb 2 szobás lakást,és egy 10-essel olcsóbban kiadnám,mint mások,harapnának rá.Havi 100-130e.
10-15 év alatt visszahozza az árát ,utána meg csak "termel".
Vagy vennék 10-15 garázst.
Ugyanezzel az elvel,ott kisebb a kockázat :)
Sőt lennék olyan elvetemült,hogy magamnak vennék vidéken lakást+autót 3 millióba.
De ha arányaiban ki kell tölteni a 10-15 milliót.
Mai autók közül vennék,egy 9.generációs honda civic type-r .t
310 le kúlturált 7.5 vegyes.Sportos vad kívülről,belülről "ölelő" komfort,sportossággal,és a japánban még inkább megbíznék.
De lehet,hogy behoznék egy Chevy 57' Bel Air-t .

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!