Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem kap levegőt a...

Miért nem kap levegőt a karburátorom?

Figyelt kérdés
Vettem a Babetta 210-esemere egy Dellortót, felraktam, átméreteztem a bowdent mert nagy volt, majd amikor már megyek teszt körre nem bírt többel menni mint 25, éreztem mintha nem kapna levegőt. Leszedtem a légszűrőt, és mentem vele egy kört úgy. Minden tökéletes lett, akkor csak a légszűrőt raktam fel, és a légszűrőházat nem, így is jól ment. Akkor most, erre nem gondoltak a gyárban, hogy nem kap levegőt a ház miatt? Vagy csak én vagyok hülye, és elcsesztem valamit?

2017. júl. 29. 13:50
 1/1 Varga Péte4 ***** válasza:

Nem csesztél el semmit, a gyárban is értik a dolgukat.

A karburátort előtti részek áramlási ellenállása nagyban befolyásolja a keverék minőségét. A gyári karburátor úgy van méretezve, hogy a komplett szűrőrendszerrel állítja elő a megfelelő összetételű keveréket. A Dellorto lehet, hogy túl dú keveréket szolgáltat az eredeti szívó rendszerrel. A főfúvóka méeretének, vagy a súbertű helyzetének változtatásásval szerintem orvosolható a hiba.

2017. júl. 29. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!