Mi lehet a gond ha megyek 4t robogóval 60km/h-val oda húzom a gázt és, torpan illetve nagynyomású levegőt nyom ki, mert nem durran hanem szisszen csak, de vissza kell lassulni 60-ra és akkor megy szépen? Szelephézag, vagy valami más?
Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 21:20
1/9 anonim válasza:
4t robogótól szép a 60 pláne ha kínai
2/9 A kérdező kommentje:
de 150ccm attól nem annyira !
2017. máj. 25. 21:31
3/9 anonim válasza:
Nincs elegendo uzemanyag, vagy ha karburatoros akkor viz van a rendszerben vagy eldugult reszlegesen a fofuvoka(telre nem megfeleloen leallitott gepek eseteben gyakori a benzin miatt), de lehet a a tankbol nem jut eleg uzemanyag a karburatorba.
4/9 A kérdező kommentje:
Vizet nem vettem észre mert egy hete cseréltem, hengerfejtömítést mert akkor az volt a baj. Ezzel azt hittem megfog szűnni de mégsem, azt is észrevettem hogy az automata szivatóm nem megy, de az jobb ha kiveszem és letömitem vagy haggyam benne ? mondjuk lehet hogy ez is befolyásolja a torpanást ! Mit gondoltok ?
2017. máj. 28. 09:44
5/9 anonim válasza:
Lehet, ki kene deriteni, szegeny-e keverek azert fulladozik, vagy tul sok es azert, Szerintem szegeny, kiveszed a gyertyat meglatod, ha feher es szaraz akkor szegeny. Mondjuk lehet attol is ha falsot sziv. Szepen meg kell nezni a szivocsonk tomitest, ha az jo nem szelel szepen felfekszik akkor keveset kap. Van alapjaratod melegen?
6/9 anonim válasza:
Azt kéne kideríteni,hogy kínai-e vagy sem.
Mert ha kínai akkor szopóroller lesz mindig,el kell gyorsan adni valami baleknak!
7/9 A kérdező kommentje:
Van alapjárat melegen , de viszont kimértem hogy az automata szivató az nem megy nem kap áramot , de ugyhagytam benne nem vakdugóztam le , és ugy tudtam csak beállitani hogy a levegő csavar majdnem kieseik annyira ki kellett csavarni ugy hogy sokat kaphat sztem.
2017. máj. 30. 21:25
8/9 anonim válasza:
Ha lehet szedd ki a gyertyat es nezd meg. Ha lucskos vagy fekete akkor igen, sokat kap, ha feheres akkor keveset. Az automata szivatot probald meg ledugozni ha sokat kap.
Egyenlore ennyit tudok mondani
9/9 A kérdező kommentje:
Rendeben eddig is kösszi :)
2017. máj. 31. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!