Mennyire nehéz megtanulni quadozni, váltani?
Sziasztok/Üdv!
17 éves lány vagyok és egy hét múlva megveszem az első quadom. Robogózni tudok. Nagymotoron egyszer ültem (annak a vége is az lett, hogy bedőletem a bokorba).
Arról szeretnék érdeklődni, hogy átlagosan véve kb mennyi idő mire megtanulok normálisan váltani, illetve mennyire nehéz beletanulni magába a vezetés részébe. És, hogy mikre figyeljek oda (meggyire borulékony, kanyarodási ív,stb)
Válaszokat előre is köszönöm
Nekem egy félautomata quad volt az első még 11évesen. Annak a váltás része nagyon egyszerű volt, nekem akkor elsőre ment.
A quadok elég könnyen borulnak, az a lényeg hogy ha kis ívben akarsz gyorsan kanyarodni akkor mindenképp dőlj befele a motoron, és akkor valószinűleg nem borul, de erre rá kell érezni.
Válasszuk külön a váltást,és a quadozást.
Egy quadot bárki elvezet,viszont veszélyesebb mint a motor,mert rávállalsz egy kicsit és máris rajtad landol 300 kiló vas.
Váltást nagyon könnyű megtanulni motoron,az szokott lenni a baj hogy mindig van ott valaki aki szünet nélkül belepofázik-általában a tulaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!