Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan vegyek autót, ha nincs...

Hogyan vegyek autót, ha nincs a családban, ismerősök között autószerelő?

Figyelt kérdés
Kit vigyek magammal egy autó megnézésére?
2017. júl. 27. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyrészt elviheted a kiszemelt autót átvizsgálásra, ha az eladó beleegyezik, másrészt vannak garanciával árusított autók, ezeket talán nem akkor rizikó átvizsgálás nélkül megvenni.
2017. júl. 27. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Én például, mint eladóként nem mennék el átvizsgálásra a vevővel, hiszen nem biztos, hogy utána megveszi az autót, ekkor az én időm és az az ő ideje is pazarlásba ment. Csupán annyi a lényeg, hogy erre nincs időm. :)
2017. júl. 27. 20:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Én meg nem fogok olyan autót venni, amit nem enged meg a tulaj átvizsgáltatni.

Akinek nincs ideje az eladással foglalkozni, szerintem bízza olyanra akkor az eladást, akinek van erre ideje. De ez csak a magánvéleményem.

2017. júl. 27. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, de ha rábízze egy autókereskedésre akkor 300 ezret bukik. Most akkor inkább várok egy olyanra aki megveszi, ha kell 2 hónapot is, minthogy akkora pénz összeget buknék. Ha van időm elmegyek vele, viszont akkor letétbe egy bizonyos összeget rakjon le az időmért. Avagy még magamtól csinálok állapotfelmérő lapot és amikor az autót mutatom be akkor tudom neki mutatni, csak hát a vevő olyan, hogy azt nem fogadja el, mert maga akar sokszor csináltatni. De szerinted, ha mondjuk jön 10 ember és mindegyik akar állapotfelmérést utána meg háát, majd gondolkodok rajta és ezt 1 hét alatt eljátszani annyi emberrel, szerinted lenne idő?
2017. júl. 27. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen erővel akkor te meg elmész egy autószerelőhöz és meg mondod neki, hogy fizetsz neki és jöjjön el az autót megnézni, hozzon diagnosztikát is, ez meg az én magánvéleményem. Ha nem tetszik ez lehet venni új autót.
2017. júl. 27. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!