Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autószerelőket kérdeznék, nem...

Synesztro kérdése:

Autószerelőket kérdeznék, nem lehet helyette más fajtát?

Figyelt kérdés
Vettem a napokban egy 2001 es "2" es Ford Galaxy-t. Sajnos az elejét kicsit megtörték nekem, jelentéktelen a kár, de széttört a díszrács. Ész nélkül keresek a neten, bontókban, de úgy néz ki olyan jellegű hiánycikk, hogy az iszonyat. Azonban feltűnt, hogy a Ford Mondeóknak, és pár egyéb Ford kategóriáknak nagyon is hasonló a rácsuk. Azt szeretném megtudni, hogy nem lehet e más fajtájú rácsot belerakni, vagy a felfogatások stb. stimmelnének e, ha másik fajtát vennék, és akkor pontosan milyen kategória, milyen éveset stb keressek? Nagyon megköszönném, mert szegényke így orr nélkül nagyon csúnya:)

2017. júl. 17. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Fura nekem dobott a kereső 10 ezerért: [link]

Vagy ez nem jó?

2017. júl. 17. 21:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Ja, bocs, nincs készleten...

Ebay?

2017. júl. 17. 21:32
 3/10 anonim ***** válasza:
2017. júl. 17. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem fog rá más passzolni.

Ez az? [link]

2017. júl. 18. 07:55
 5/10 A kérdező kommentje:
1 es, igen nekem ez kellene, utolsó, az sajnos, már az újabb Galaxyé, az tuti nem lesz jó rá. A környéken már mindent végig jártam, 1 es Galaxyhoz, ami az a kereszt alakú, abból van bőven, meg bontókat is kérdeztem, ahol van Galaxy annak mind az eleje törött, vagy ha nem, akkor ezt vitték el elsőnek:S:(:(:(
2017. júl. 18. 21:43
 6/10 A kérdező kommentje:
1es egyébként itt már próbálkoztam, írtam nekik e-mailt is, válaszra sem méltattak:S
2017. júl. 18. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:

5

Amit linkeltem arra való. Kivitelfüggő hogy krómozott vagy fekete.

2017. júl. 19. 12:55
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszönöm szépen, megpróbálom. Próba szerencse:).
2017. júl. 24. 22:06
 9/10 anonim ***** válasza:

8

Mielőtt megrendeled kérdezz rá náluk, hogy passzol-e a te autódra amin eredetileg fekete volt.

Ez egy plusz biztonság mert ha ők is azt mondják, hogy passzol de aztán mégsem akkor így biztos visszaveszik.

Én focusra tettem már fel krómozottat a fekete helyett csak azért mert a tulajnak az jobban tetszett.

2017. júl. 25. 13:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben, megfogadom a tanácsot, és köszönöm a tapasztalati tanácsot;)
2017. júl. 26. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!