Váltós motorral hogy kell megállni?
Figyelt kérdés
Haverom 50cm3 motorjával mentem, de amikor meg álltam mindig leállt. Ma mentem egy Simsonnal az is leállt. Mit rontok el?2017. júl. 26. 21:33
1/7 3 napos mákos lecsó válasza:
Behúzod a kuplungot. Jobb lábban fékezel bal lábbal beteszed kiengeded a kuplungot. Ezen mi nem világos?
2/7 A kérdező kommentje:
Ez világos, csak utána leáll :(
2017. júl. 26. 21:49
3/7 A kérdező kommentje:
Vagy az miatt volt, hogy behúzva tartottam a kuplungot?
2017. júl. 26. 21:50
4/7 3 napos mákos lecsó válasza:
Behúzva kell tartani betenni üresbe és kiengedheted. Lehet, hogy rossz az alapjárat. Húzhattál volna neki egy kis gázt miközben behúzva tartottad a kuplungot és közben betetted üresbe. Üresen pöröghet a motor. Persze nem eszeveszetten de nyugottan brümmögtetheted.
5/7 A kérdező kommentje:
Ezekszerint mind a két motoron rossz az alapjárat?
2017. júl. 26. 22:01
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :) széles uatat gumi fákat, vagy hogy szokás mondani;)
2017. júl. 26. 22:03
7/7 Renátó sz válasza:
Elsőnek is HÚZD BE A KUPLUNGOT tartsd úgy aztán Fékezz És aztán Rakd be üresbe a motort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!