Hogyan tudom kannából megtankolni a kocsimat?
Testvéremtől kaptam 60 liter gázolajat 10 literes benzines kannákban. Szerettem volna megtankolni vele a kocsimat(2011-es Ford Focua tdci), de a tanksapka alatt a beöntő nyíláson van egy fèm szelep amit nem tudok benyomni a műanyag csővel. Benzinkúton a pisztoly csöve simàn átnyomja.
Valaki talàlkozott màr ilyennel? Lètezik valamilyen eszköz - tölcsèr, cső, nemtudom - amivel be tudom nyomni azt a szelepet?
Köszönöm a vàlaszokat! Konkrètan olyan benzines kannàkban van amiknek van ilyen ràtelerhető beöntőkèje, de nem tudom fele a fèm szelepet kinyitni, valami fèm megoldás kell vszeg.
Nem baj ha rá kell költenem egy keveset, mert ez 60 liter ingyen gázolaj, annyit megér. Eladni nem akarom nagyon mert fogalmam sincs kinek meg foglalkozni se akarok vele, meg hát el is tudnám használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!