Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Időközönként mintha valami...

Időközönként mintha valami visszahúzná a kocsimat. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Teljesítménnyel nincs gond,a sebességem láthatólag nem csökken a km/h óraállás szerint,nem kell jobban nyomnom a gázt de időközönként úgy érzem mintha valami gyengén visszahúzná a kocsimat.90-ig gond nélkül megy (a sebességkorlátozás miatt csak eddig tudtam megnézni) A kéziféken kívül milyen okból kifolyólag történhetnek ilyen dolgok?

Opel Astra F 1.6 16V benzin

2017. júl. 7. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
klíma?
2017. júl. 7. 21:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Az nem szokott menni
2017. júl. 7. 21:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem értem a gondodat. Ha nincsen sebességcsökkenés és nincsen lassabb gyorsulás (hiszen 90-el mész egyhuzamban). Azt írod, hogy nem kell jobban nyomni a pedált, akkor mi húzná vissza a kocsit?

Nem csak bebeszéled? :) Vagy a széltől esetleg?

2017. júl. 7. 22:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem erős visszahúzásról van szó hanem gyengéről.Biztosan van sebességcsökkenés de az elhanyagolható viszont eléggé zavaró mert eddig nem csinált ilyet
2017. júl. 7. 22:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt megtorpanásnak szoktuk nevezni, értem amúgy mire gondolsz, de nekem is csak klíma bekapcsolásakor csinálja (a 75 lovas Renault, 100+ ló felett már nem érződik ilyesmi).

Nálad valami benzinellátási probléma lehet. Lehet benzinszűrőt kéne cserélni, lehet a befecskendezés körül van gond, lehet csak valamelyik gyertya szórakozik. Kitudja. Egy autobahnos szakaszon azért kipróbálhatnád 90 felett is, hogy mit csinál.

2017. júl. 8. 10:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Legalább mostmár tudom hogyan szokták nevezni ezt a hibajelenséget.A benzinszűrőre vagy benzinadagolásra én is gondoltam,de már korábban is voltak olyan hibajelenségek amik ezekre utaltak.Az még nem lehet hogy rossz minőségű benzin miatt viselkedik így a kocsim?
2017. júl. 8. 11:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Rajtamaradt az utánfutó.
2017. júl. 8. 14:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Még jó hogy nincsen vonóhorgom különben lehet az lenne a probléma!
2017. júl. 8. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!