Időközönként mintha valami visszahúzná a kocsimat. Mi lehet ez?
Teljesítménnyel nincs gond,a sebességem láthatólag nem csökken a km/h óraállás szerint,nem kell jobban nyomnom a gázt de időközönként úgy érzem mintha valami gyengén visszahúzná a kocsimat.90-ig gond nélkül megy (a sebességkorlátozás miatt csak eddig tudtam megnézni) A kéziféken kívül milyen okból kifolyólag történhetnek ilyen dolgok?
Opel Astra F 1.6 16V benzin
Nem értem a gondodat. Ha nincsen sebességcsökkenés és nincsen lassabb gyorsulás (hiszen 90-el mész egyhuzamban). Azt írod, hogy nem kell jobban nyomni a pedált, akkor mi húzná vissza a kocsit?
Nem csak bebeszéled? :) Vagy a széltől esetleg?
Ezt megtorpanásnak szoktuk nevezni, értem amúgy mire gondolsz, de nekem is csak klíma bekapcsolásakor csinálja (a 75 lovas Renault, 100+ ló felett már nem érződik ilyesmi).
Nálad valami benzinellátási probléma lehet. Lehet benzinszűrőt kéne cserélni, lehet a befecskendezés körül van gond, lehet csak valamelyik gyertya szórakozik. Kitudja. Egy autobahnos szakaszon azért kipróbálhatnád 90 felett is, hogy mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!