Mazda 3 1.6-os motor elindulás után leáll és nehezen indul. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2004-es évjáratú 3-as Mazdám van, legelőszőr két hete fordult elő hogy elindítottam a motort majd két méter után megállt az út közepén, ezután alig akart elindulni de pár perc után sikerült. Most ugyanez volt reggel, valamint egy kis foltot is hagyott maga alatt, ami olaj lehetett vagy víz. Utóbbi időben erősebben is füstölt a kelleténél. Ami érdekes hogy mindkét alkalommal nagyobb esőzés után állt le, ez nem tudom számít e.Valakinek van ötlete mi lehet vele? Ma megyek megnézetni csak kicsit aggódom hogy nagyobb baja lesz..2017. júl. 25. 09:54
1/3 anonim válasza:
Ha ilyeneket produkálna az autóm, nem várnék heteket, hanem azonnal vinném a szervizbe. Szerintem már nagy a baj, nem kéne tetézni. Olaj, víz, füst? Lehet, hogy kilométerek választanak csak el egy motorcserétől. Addig vidd szerelőhöz, amíg tudod, majd ott megmondják, mi a probléma.
2/3 anonim válasza:
Első blikkre valami kis repedésre gyanakodnék az üzemanyag csövek környékén, ahol fel tud levegősödni.
3/3 anonim válasza:
Azt azért megkellett volna nézni hogy mi csepeg belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!