Suzuki wagon r vélemények?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatok érdekelnek elsősorban.2017. júl. 23. 17:14
1/7 anonim válasza:
Az a kocsi mindent túl él. De 1.3-as motorral vedd.
2/7 anonim válasza:
Maga az autó egy kalap sz@r. Kényelmesnek nem kényelmes, csendesnek nem csendes szal ilyen téren hulladék.
Viszont ahogy előttem írták, nem lehet megölni, fillérekből fenntartható. 1.3-ast vegyél, amiben van klíma is. Örök élet +1 nap.
3/7 anonim válasza:
Fél éve élek vele és ahogy leírták valóban egy igénytelen, olcsó és olcsón fenntartható városi közlekedő edény.
És ebben a kategóriában nincs ekkora kocsi amit így megtudnál pakolni. 600-ért 100e kmes (valós), légkondis, tökéletes városi autót kapsz amiben a kopó/fogyó dolgokat cserélheted és az egyetlen típus hiábja a váltó csapágy szarsága.
Tőlünk nyugatabbra is szeretik.
4/7 anonim válasza:
2 éve van Wagonünk. Nekünk úgymond 2. autó egy Toyota Hiace mellett. Nekünk 4x4-es kivitelben van. 1.3as 98Le. Nagyon jó,városban,földúton,autópályán sem marad szégyenben. A faceliftes változatot vedd,mert az már 5 személyes. Nagyon sokat lehet bele pakolni,mert magas,és vízszintesen dönthetőek a hátsó ülések. Nekünk 242000km van benne. Sajnos az osztóművet cserélni kellett és a katalizátort. De ennyi km után egy ilyen kategóriájú autónál belefér. Nem szép,de szerethető autó. Nekünk GLX felszereltségű. Nagyon jó kis autó,jobb mint az Ignis,mert nagyobb a csonagtérnyilílás. Remélem segítettem.
5/7 anonim válasza:
Jah igen, #4 nem írta de a 16szelepes VVT 1.3-as van neki. Én is azt venném.
7/7 anonim válasza:
Nagypapám születésem előtt 1 évvel vett egy ilyen autót már eleve használtan. Én 15 éves vagyok. Az autó még mindig jól működik, pedig nem kevésszer van használva. Ez szerintem mindent elmond a japán autókról. Apunak is volt Suzuki, Honda, most pedig egy Toyota van. Mindet szerette valamiért. Már az egykor nagy német autó fan másik nagypapám is japán autót vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!