Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Ignis 1.5 automata...

Suzuki Ignis 1.5 automata váltós autóról vélemények?

Figyelt kérdés

Volt egy balesetem ahol a bal lábam elég durván sérült és ha sokat vezetek rendes váltós kocsit rohadtul fáj meg sokszor csak szimplán reggelente is úgyhogy csakis automata váltós kocsik jöhetnek szóba, hogy ne keljen a bal lábam használnom vezetés közbe . Jelen pillanatban egy 1.6-os ford mondeo automatám van de gyűlölöm azt a kocsit csak a bajom van vele és meg akarok szabadulni tőle . Ignisbe gondolkodtam mert amúgy is magas és őszintén jó lenne . Méret lényegtelen gyerekek már kirepültek csak melóba kell meg pakolni bele szerszámokat ilyesmiket de mivel a hátsó ülésre is tudok pakolni ez teljesen jó . Márkailag csak suzuki és opel jöhet szóba ezekkel vagyok megbarátkozva . 1.3-1.4 milka környékén lenne rá mindenestül. Nem iszonyú sürgős szóval nem baj ha valami ritka dolgot keresek ráérek . De mi ezekről ezekről az autókról a véleményetek egyáltalán ? Amikbe gondolkdotam Opel astra G , Suzuki Ignis , Suzuki SX4

Ezt most láttam netem érdemes lenne megnézni ?

[link]

A suzuki ház amúgy se egy AAA autó legalább ...

2017. jún. 12. 23:05
 1/6 A kérdező kommentje:

[link]

Félre linkeltem bocsánat :D

2017. jún. 12. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi a gondod a Forddal?

Az Ignis műszakilag megbízható, egyszerű szerkezet, de ennek az ára a kisebb kényelem.

A magas üléspozíció biztos előny, de egy kis autóról van szó, amelynek a hátsó lengéscsillapítója merev, nem túl komfortos, de meg lehet szokni.

Automata váltós Opel kevésbé strapabíró a Suzukival szemben, az Astrát tedd a harmadik helyre.

Érdemes lehet megnézni a linkelt autót, ezeknek még mindig egymillió körül van az áruk.

Át kell vizsgálni a motort, váltót, extrákat, ki kell próbálni, csak te tudhatod elég-e az, amit egy Ignis tud

2017. jún. 12. 23:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm !

A fordal pedig az a baj hogy amikor megvettem teljesen oké volt . 2 éve van nálam és olaj csere után hát hogy is fogalmazzak ... issza az olajat . Szerelőm azt mondta valószínűleg meg volt valami nagyon kemény orosz szarral adalékozva és azért bírta eddig és 5 olajcsere volt mire teljesen kimosódott .. de hát jelen pillanatba szó szerint 200 km-enként kell utánatöltenem . a teljes motorgenárál meg jó esetbe 150 rossz esetbe 300 ... és állandóan van valami baja már a péniszem kivan tőle .

2017. jún. 12. 23:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha tetszik jó választás lehet de sok autómatát akkor adnak el ha már van jele a váltó rakoncátlankodásnak de még nem azonnal észrevehető. Ezért rizikós.

Csak egy ötlet: [link]

Behozatni egy nepperrel, felújítatni a váltóját és van egy friss váltós kocsid és még úgy is sokkal olcsóbb.

2017. jún. 13. 00:03
 5/6 anonim ***** válasza:
26%

Az Ignis egy elég rosszul sikerült típus. Rossz a futóműve, szerintem az ülése is kényelmetlen, és azért akadnak vele problémák. Féltengelyek, toronycsapágyak, és sok apróság, mint az eltörő hátsó ablakmosó vezeték, napellenző, csomagtér fogantyú, stb. Ha szóba jön az SX4, belefér a keretbe, akkor szerintem inkább az.

Az automata váltóikat nem ismerem, arról nem tudok nyilatkozni. Amúgy az 1.5 motor nem rossz, bár nem túl nyomatékos, de gond nem nagyon vele. Igaz, a magas felépítménnyel étvágya azért van, ezen gondolom tovább ront az automata.

2017. jún. 13. 06:35
 6/6 anonim ***** válasza:

11 éve van.meg a családi ignis. Köezelező szevizeken kivül, összesen kb 88.000 forintot kellett rákölteni, a 11 év alatt.

Ráadásul amióta a családban mindenkinek külön kocsi van, kb 5 éve, azóta olajcsere is 2 ciklus után van.... akkor is ugy kell ellopni, mert anyám szwrint bírja az még... Ami tény, hogy eléggé fapados, de hát nem is utazunk vele a Horvát tengerparthoz, max a Balatonhoz, meg a szomszéd varosba bevásárolni....

De ha nincsenek nagy igenyeid pl. Nem akarsz száguldozni, nem akarsz villogni, akkor az ignis tökéletes....

Ja csajozni sem fogsz vele 😂😂

2017. jún. 13. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!