Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mélykútnál mértek ezen a napon?

Mélykútnál mértek ezen a napon?

Figyelt kérdés

Már olvastam itt hasonló kérdést, meglepődve vettem tudomásul, hogy itt egyáltalán mérnek, pedig felsőszentiváni vagyok.

Területi képviselőként dolgozom, de annyira új vagyok, hogy rosszul jönne ki rögtön egy 30 ezres bírság.

És a lényeg: július 15.-e szombat valahol dél és 13 között jártam ezen a szakaszon. Volt akkor sebesség mércsike?

2017. júl. 23. 09:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%

Nagyon remélem, hogy igen! :)

"...rosszul jönne ki rögtön egy 30 ezres bírság"

Ennek az elkerülésére van egy nagyon egyszerű módszer: tartsd be a közlekedési szabályokat és máris nem kell aggódnod!

2017. júl. 23. 11:31
 2/11 anonim ***** válasza:
39%
Bocs, hogy én pl. úgy látom, hogy nem ez a fő bűn. Hanem az, ha ténylegesen bűncselekményt csinálsz vagy balesetet okozol... NEM az a bűncselekmény, hogy gyorsabban mész, hanem az, hogy megbújsz valahol, lefotózod, hogy jól kibassz a másikkal. NA ez az aljasság...
2017. júl. 23. 13:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
#1 Miért reméled hogy belefutott? Te gondolom mindent betartasz:D , Amúgy kb 2hét múlva kiderül hogy mértek-e.
2017. júl. 23. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt kb. senki nem fogja neked itt megmondani, nagyon kevés rá az esély. Mennyivel mentél? 65 az még belefér.
2017. júl. 24. 05:58
 5/11 anonim ***** válasza:

12:45-15:30

Mélykút, 55-ös főút Kisszállás Mélykút között

2017. júl. 24. 08:50
 6/11 anonim ***** válasza:
27%

"Te gondolom mindent betartasz"

Nem esik nehezemre a mutatót lakott területen 50-60 között tartani.

Soha nem volt még olyan életbevágóan sürgős dolgom, hogy pár perc spórolás miatt legalább 70-nel menjek lakott területen, 110-120-szal országúton, vagy 160-nal autópályán.

17 éve vezetek. Magáncélból napi 230km-t, munkaügyben változó, de van hogy napi 600km-t is. Van mögöttem pár százezer km. Se balesetem, de bírságom nem volt még. Viszont szemtanúja voltam már nem egy gyorshajtásból és/vagy türelmetlenségből eredő balesetnek. Ha egyesek szemében ez nem visszatartó erő, talán legalább a 30.000-es csekk az lehet és elgondolkoznak, hogy a sebességmérést nem szimplán szívatásból találták ki.

2017. júl. 24. 08:50
 7/11 anonim ***** válasza:

07:00-12:00

Mélykút, Rákóczi utca

2017. júl. 24. 08:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, ezt a választ honnan vetted, hogy 7-től délig? Van valami adatbázis? Megköszönném a válaszod én is!
2017. júl. 24. 09:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

73%-os...., megértem én a véleményed, de ne haragudj, akkor sem főben járó bűn, ha valaki ezt a sebességhatárt túllépi! Ha persze nagyon, az természetesen baj. Itt szemléletváltásnak kellene lennie: vagyis, ha te balesetet okozol, tételezzük fel ittasan, akkor fizessél, mert akkor NINCS az, hogy te véletlen okoztál balesetet. Ha iszok NEM vezetek, ez egy olyan elv, amit mindenkinek meg kellene tartania. Szerencsétlenségből is okozhatsz balesetet, ami szintén nem bűn.

De, ha te lakott területen mész 65 helyett 68-al (pl. én) és ezért csengessek 30 ezert az egyenesen disznóság. Sem magamnak, és ami a legfontosabb, MÁSNAK SEM okoztam ezzel kárt. Egyedül az a prosztó röhög, aki engem bemért. Ez NEM igazságszolgáltatás!

2017. júl. 24. 09:54
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Sebesség ellenőrzések 2017 július

[link]

2017. júl. 25. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!