Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért vesznek nagy autót az...

Miért vesznek nagy autót az emberek mikor azzal nehezebb parkolni, többet eszik és drágább?

Figyelt kérdés
Előnyük gyakorlatilag nincsen.
2017. júl. 22. 18:27
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

"Írhattad volna, hogy nincs pénzed egy nagy kocsi megvásárlására és tankolására"

Ez egy paradoxon, mivel nagy böszme autóm van, így kellet hogy legyen pénzem rá. De eladom a francba szerintem.

2017. júl. 22. 20:13
 12/32 anonim ***** válasza:
80%

Te miért vettél nagy böszme autót ha nehezebb vele parkolni, többet eszik és drágább? :D :D

Ez a kérdés szerintem bekerült a gyakori FAIL TOP50-be :D

2017. júl. 22. 20:20
 13/32 crudy ***** válasza:
70%
Ezt most én se értem. Először gondolkodunk azon h mit vegyünk és mennyi van rá aztán veszünk autót.
2017. júl. 22. 20:41
 14/32 anonim ***** válasza:
64%

"Ez egy paradoxon, mivel nagy böszme autóm van, így kellet hogy legyen pénzem rá"

Én a két hete vettem át a 0 Km-es Ignis GLX-em. 4.3 milla volt, eddig mentem vele 300 km-et, csak Budapesten. Öt liter alatt van a fogyasztása, az éves kötelezőm 25 000 Ft, 10%-os teljes körű CASCO-m 41 000 Ft.

99%-ban csak Budapesten autózom, max. másodmagammal.

Ennek az árnak a töredékéért vehettem volna "böszme" autót. Úgyhogy ez nem "paradoxon".

2017. júl. 22. 20:42
 15/32 A kérdező kommentje:

"Én a két hete vettem át a 0 Km-es Ignis GLX-em"

Ez világ legkisebb autója kb. és az érveimet erősítik a költségek.

2017. júl. 22. 21:11
 16/32 A kérdező kommentje:
Örököltem is és elő is léptettek, plusz kaptam egy valag jutalékot, gondoltam megveszem életem első kocsiját egy új vw touareget, tetszik alapból, csak nem látom értelmét, nem ér 17 milliót.Egy polo negyed annyiba kerül és sokkal jobb.
2017. júl. 22. 21:16
 17/32 anonim ***** válasza:

Ezzel bebizonyítottad hogy egy hatalmas nagy gyerekesség vagy. Amúgy a touareg nem egy hatalmas autó. Tehát ha neked ettől bajod van akkor vegyél smartot. De amúgy meg szerintem van benne parkoló automatika meg parkradar és tolatókamera tehát ha ezek segítségével nem tudsz parkolni akkor tényleg add el.(feltéve ha igaz)

2016-os Rangerem van és rohadtul nem nehéz vele parkolni de aki meg nem tud vezetni normálisan az vagy ne üljön volán mögé vagy ne vegyem nagy kocsit. Amúgy meg ebben legalább elférek normálisan és annyit eszik amennyit eszik. Igazából nem nagyon foglalkozom vele és nem sznobságból hanem mert úgysem fog 4 litert enni.

2017. júl. 22. 21:32
 18/32 anonim ***** válasza:
80%

"Ez világ legkisebb autója kb. és az érveimet erősítik a költségek."

Mi van?!

2017. júl. 22. 21:33
 19/32 anonim ***** válasza:
93%

"Mi van?!"

Napi troll, hagyd rá... :D

2017. júl. 22. 21:38
 20/32 anonim ***** válasza:
22%
Tokeletes peldak. Menjen a ket auto egymasnak frontalisan csak mondjuk 60-nal, melyikben ulnel szivesebben? Az elonytelen es ertelmetlen Toaregben vagy a sokkal jobb Poloban?
2017. júl. 23. 00:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!