Hogyan kell parkolni?
Ez autó függő elméletben egyszerű , de gyakorlatban nem mivel nincs mindig akkora hely hogy lazán be férjen
Én a jogsinál a forgalmi vezetésen kívűl éjszaka nagybevásárlóközpont üres parkolójában gyakoroltam apámmal szépen ki bolyáztunk több lehetőséget amik előfordulhatnak és úgy gyakarolotam
Vizsgán elsőre át mentem igaz az oktatómmal vizsga elötti utoljó hétvégén pluszba rá gyakoroltunk hiába volt meg a 29 óra vezetésem meg mondta hogy ha akarom ő nem fog plusz díjat felszámolni csak a benzin pénz és egy egész nap gyakoroltunk ami igaz annyib szerencsém volt , hogyaz okatató autó egy elég rövid vw golf volt amivel meg apuval gyakoroltunk az egy jóval nagyobb skoda superb kombi
Tudom ez a gyakrlási módszer se teljesen szabájos , de üres pqrkolóban gyakaroltam a családi kombival éjszaka plusz a parkoloból nem mentem ki
Nagyobb kocsin jó gyakorolni pluszba mint az oktató autó szerintem .
Sok sikert ! :)
Szia!
Figyelj a parkolási "praktikákra". Ha az oktató azt magyarázza hogy:"...amikor a vállad egyvonalba kerül a melletted lévő autó első oldalával tekerd a kormányt...stb.
Ha ezeket "begyakorlod"nem lesz baj. Az oktató azért magyarázza mert ő ismeri az autóját és ha ezzel fogsz vizsgázni akkor így jobban rögzül. Aztán meg (mint majd mindenki) remélhetőleg megtanulod magadtól is mit/mikor/mire kell figyelni és viszonyítani. A probléma az kezdőként hogy nem vagy tisztában a jármű méreteivel...
...pl kis segítség(több ilyen magyarázó video is elérhető a neten):
Szia!
Ez esetben ne foglalkozz másik autóval csak amivel tanulsz(vizsgázol) mert csak megzavar...
Szokd azt a járművet aztán sikeres vizsga után majd "betöröd"(na jó ez gonosz volt...:)) a sajátotokat. A vezetést,parkolást majd csak élesben sikerül igazán megtanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!