Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A6 vagy Toyota avensis?

Audi A6 vagy Toyota avensis?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb?

2017. júl. 19. 08:19
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Milyen évjárat?
2017. júl. 19. 09:14
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Persze nehogy leird milyen motor milyen evjarat stb........te csak kerdezz "ugy általában" aztan sertődj meg az ilyen valaszokon és pontozd le!
2017. júl. 19. 09:49
 3/10 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontoztam le, a kérdés tényleg csak általános

Tegyük fel, hogy mindegyik új...

2017. júl. 19. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:
35%

Már ne is haragudj de te most tényleg magadtól vagy ennyire sötét vagy segit valaki?

Arról nem is beszélve,hogy első körön ugyan meg sem emlitettem,de mi az hogy jobb??Miben???

Kérdésednek továbbra sincs semmi ertelme attol függetlenül hogy tudjuk hogy új modellekrol van szó!

2017. júl. 19. 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Alapvetően ugye az Audi a6 az egy prémium autó szóval ilyen a minősége és az ára is. Baj velük hogy ebben a kategóriában első időszakban sokat vesztenek az értékükből. Viszont később idősebb korukban már jól tartják az árukat. De ugye ilyenkor kezdenek megjelenni a problémák az autóval és hát a szerelési költség magas.

Toyota az egy tartós autó mint a legtöbb japán. Az avensis és az A6 amúgy nem egy kategória. De szerintem az avensis az nyújtja amit kínál csak baj hogy csak 2 dízelmotor van. Én kivenném a 111 lovast és betennék egy 170-180 le közötti motort.

2017. júl. 19. 13:16
 6/10 anonim válasza:
83%
Hát ha újonnan veszed tökmindegy amelyik jobban tetszik
2017. júl. 19. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
95%
Ebben a kérdésben nehéz korrekt választ adni. Kinek melyik tetszik jobban. Nekem pl amióta az erősebb pigmentációjú egyedek szinte betegesen vonzódnak az Audikhoz, jobban tetszik a Toyota.
2017. júl. 20. 06:23
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Először is nem egy kategória, mert az Audi mellé a Lexus a megfelelő összehasonlítási alany (amúgy ezeket egymás mellé rakva előbb vennék Lexust, mint Audit).

Ha maradunk az Avensisnél, akkor hosszú távú fenntartási költségek, illetve megbízhatóság szempontjából a Toyota lesz jobb, prémium, és design szempontból pedig az Audi. Kinek mi fontos, az alapján fogja jobbnak tartani egyiket a másiknál.

2017. júl. 20. 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Második A6-osomat vettem meg, szerintem ez elég jó érv :)
2017. júl. 20. 13:40
 10/10 Granitis ***** válasza:
100%
A toyota puritán belülről, semmitmondó kívülről viszont megbízható, az audira meg rámegy a gatyád is de legalább szép nagy és kényelmes
2019. okt. 1. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!