Mi lehet a baj hogyha az autóm egyik fenyszoroja szépen és erősen (szinte fehéren) vilagit, a masik pedig borostyansarga es semmi fenyere sincs?
Az izzókat ezelőtt vettem egy nappal es egyszerre csereltem ki a kettot (es ugyan olyan h7es mind a ketto).
Nem az izzo hibaja mert minden izzoval ezt jatszotta
Vezetékelés lehet vagy valami biztositek? Nem ertek hozza.
A gyengebb fenyszoro piszkosabb is mint a masik, amelyik jol mukodik az teljesen olyan kivul belul mint a kristaly.
A masik pedig egy kicsit mintha poros lenne belul vagy nemtudom de ez szerintem nem befolyasol semmit.
A4B5 Facelift
Koszi szepen a gyors es ertelmes valaszt 😁
Meg egy kerdesem lenne.
Annak hogy elvan retkesedve van ehhez koze?
Első körben azt nézném, meg hogy egyforma állapotú-e a két lámpatest, ha törve volt a kocsi, vagy csak simán kőfelverődés miatt cserélték az egyik lámpát akkor simán lehet, hogy az egyik lámpád foncsora ennyivel rosszabb állapotú, bemattult az üveg stb stb. Ha ez ok, akkor jön az első válasza, én az izzó foglalattal, csatlakozóval kezdenék, aztán mennék végig a vezeték mentén.
Ha a vezeték rossz akkor mozgatásra változni fog a fényerő, vagy elalszik jó eséllyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!