2011-es Ford Mondeo kombi. Milyen tapasztalatok vannak?
Figyelt kérdés
Milyen hibákra hajlamos, stb....2017. júl. 18. 19:21
2/6 anonim válasza:
Hát részecskeszűrő probléma lehet egy idő után de hát a mai autókban ez nem meglepetés. Ezt ki kell szedetni oszt csók szerintem takarítani felesleges de ezt döntse el mindenki maga.Azon kívül én a fordra nem tudok rosszat mondani. Jelenleg én is mondeo-t hajtok és ezelőtt is az volt. Meg hát hatalmas autó és mindent elnyel és nagyon kényelmes.A futómű is nagyon jó de hát ehhez a Ford ért, ezt tudjuk. Én csak ajánlani tudom. Ha szerelőt keresel hozzá pedig :ESS MOTOR. Nem egy fordunkat javították már meg nagy percízséggel.
3/6 anonim válasza:
Szerelő az mindig legyen saját akiben megbízol. Sose vidd idegen helyre, mert simán átvernek és utána nem is bizonyíthatod. Ez tapasztalat. Egyszer vittem egy másik helyre mert kénytelen voltam, kiszedtek egy jó alkatrészt és helyette beraktak egy szart ami tönkre is ment...
4/6 anonim válasza:
Vagyis magyarul kilopták. És ahhoz hozzá sem kellet nyúlniuk.
5/6 anonim válasza:
1.
Ez nem teljesen igaz. A mi Fordunkra már annyit költöttünk mint amennyiért vettük. De persze szerintünk is selejt. 2013 óta van meg és a nyaráláson is elhagyott minket... de nem Mondeo
6/6 anonim válasza:
Nem kellet volna megvenni szar állapotban. Előző tulaj gondolom jól elhanyagolta. Ha így van mindenki kocsi szar. Ne várj csodát, ha régebbi gazdája szart rá és teljesen hibásan vettétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!