SpecialD kérdése:
Kell-e félni a Mondeo MK3-tól?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Autóvásárlás előtt állok és egy családi autót szeretnék. Amit kinéztem egy Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI kombi. Kell-e félni a magas szervízdíjaktól, alkatrészáraktól? Előre is köszi a segítséget2017. jún. 24. 15:27
2/8 A kérdező kommentje:
Megírnád pontosan mitől kell tartani?
2017. jún. 24. 15:32
3/8 anonim válasza:
Nekem volt de ütni vágni autónak. Szó szerint, szetcseszni.
Valos 140e nél vettem 300nal adtam el, 200e Ft volt az össz javítási díjam amit rakoltottem. Hát én nem sokallottam
4/8 anonim válasza:
"Valos 140e nél vettem 300nal adtam el"
Az MK3-at már pont 10 éve nem gyártják, kizárt hogy ma venni fog egy 150 000km-es dízel MK3-at. :D
"Megírnád pontosan mitől kell tartani?"
A TDCI MK3-ak piaci ára a béka feneke alatt van, mert a piac már beárazta rendesen a kocsit. Ez egy olyan típus, ahol a benzinesért többet lehet elkérni, mint egy dízelért, nem véletlenül.
Öreg, mindegyik sokat futott dízel olcsón, aztán a TDCI nem igazán volt anno problémamentes motor. Turbó, üzemanyagellátás, kuplungkészlet ez a három anyagárban vetekszik az autó piaci árával :D
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat :)
2017. jún. 24. 16:09
6/8 anonim válasza:
A PSA féle 2.0TDCI (1997ccm) az jó, a ford féle (1998ccm) szar.
7/8 anonim válasza:
PSA féle TDCIvel nem szerelték az MK3-at.
8/8 anonim válasza:
Jó valós 150est nehéz lesz vennie. De ez is olyan hogy egy nagy jól felszerelt autót akár 500e Ft korul venni. Ennek az árát meg kell fizetni olyan opció nincs hogy ingyert mindent. De alapvetően én ahogy használtam sokmindent kibír. Injektor gond nekem is volt, bontott injektor 12e Ft angol ebayrol, betesz fordscan letolt ingyenes injektor felprogramoz és ment tovább. A magasnyomású jól bírta most ismerosnel van 2 éve Szigetszentmiklós Komárom naponta oda vissza, kuplung meghalt bontott bele, más nagyon nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!