Pitykejazmin kérdése:
Fiat Punto 2 menet közben minden elmegy róla kis idő után magától visszatér újra kell indítani. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Km óra kiakad minden kontroll lámpa világít.diagnosztikai műszer volt rajt.nem mutatott ki semmit.akksi jó földelések megtisztítva.segítsetek.2017. júl. 18. 17:56
1/5 anonim válasza:
A hiba keresésénél mozgatni kell a kábeleket. Az nélkül nem megy. A bal oldalon a két ajtó közti oszlopon, alul, van egy ütköző kapcsoló. Azt is kellene átvizsgálni.
2/5 anonim válasza:
Érdemes volna egy más akkuval kipróbálni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm kipróbálom holnap ide írom az eredményt.
2017. júl. 18. 22:31
4/5 A kérdező kommentje:
Amúgy tegnap hosszú úton voltam vele kb150km után menet közben ment el róla minden.félre kellett gurulnom hogy újra inditsam.nem hiszem hogy akkumulátor hiba lenne.valamikor alapjáraton a féken tartom a lábam és úgy is leáll.
2017. júl. 19. 08:31
5/5 A kérdező kommentje:
Mindent áttnéztem sehol semmi gond viszont megfigyeltem,hogy ha felmelegszik az autó akkor csinálja ezeket a dolgokat.
2017. aug. 6. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!