Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóra csinálom nem sokára a...

Autóra csinálom nem sokára a jogsit, de rettegek, hogy a sebesség váltástól, sose ment. Nagyon lehetetlen megtanulni? (Suzuki Swift)

Figyelt kérdés

korábban próbáltkozam vezetéssel, hát totál kínai nekem az egész. (Régi) Swiften tanítgattak, Elinduláskor oké, kettesbe oké, ha gyorsítok elindulás után. De tovább hogy s mint? Van erre valami skála, mint pl. 20 km/h -nál válts 2-esbe stb stb. És ha lassítano kell?

Automata váltóst nem akarok, mert ne a kocsi döntösn helyettem, de már régóta bennem vana félelem, hogy ezen fogok elbukni. És igen, azért fogalmazok ilyen hülyén, mert lány vagyok. Elnézést mindenkitől!

2017. júl. 16. 19:31
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Nagyon köszönöm a választ, de már nagyon nem aktuális. Azóta sikeresen szereztem jogosítványt, autót is pár hónapja.

Mikor tanultam, a sebesség váltást tanultam meg legkönnyebben.:)

2018. júl. 25. 13:28
 12/12 anonim válasza:
Ennek örülök. Ezt a 40-ig kihuzatást 1-esben azonban csak akkor alkalmazd ha nagyon olcsón tudsz hozzájutni bontott motorokhoz:)))
2018. júl. 25. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!