Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » SOS miert megy a dacia sandero...

SOS miert megy a dacia sandero hutoventillator a motor leallitas utan?

Figyelt kérdés
Kinn vagyok kulfoldon a mediterraneum tersegben es nô vagyok, felek h valami Baja van. Raadasul EUn kovuli orszag. AZ otthoni kocsim nem csinalt meg ilyet ez normalis?? Felek, hogy beterhel az autoberlo ceg mert elrontottam a kicsit!:( dacia sanderorol van szo

2017. júl. 13. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az normális, ha a leállítás után még pörög a ventilátor. Maximum pár percre rá le kell állnia.
2017. júl. 13. 21:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért pörög, mert a meleg miatt többet kell hűteni.

Nem véletlenül van a legtöbb járműben ott a figyelmeztető matrica a hűtőventillátoron, hogy ne nyúlj bele, mert bármikor elindulhat.

Nyugi, amikor itthon árnyékban lesz 40 fok fogja csinálni az itthoni autód is valszeg.

2017. júl. 14. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Normális működés.
2017. júl. 14. 04:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja nekem 1-2 hete a ford csinálta ugyanezt, annyira meleg volt. 1 éve van meg, de ennyire sose zúgott leállítás után :) aztán elnémult :)
2017. júl. 14. 07:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul nagy melegben. Nem hiba.
2017. júl. 14. 08:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat! :) tökre megijedtem, mert amellett, hogy a legtöbb helyi életveszélyesen vezet még ez a dolog is jelentkezett, amit életemben nem tapasztaltam még. Köszik!
2017. júl. 16. 23:20
 7/7 sanyinak ***** válasza:
Menet közben kering a hűtővíz, hűti be a menetszél. Mikor megállsz, nincs tovább keringés, a még forró motortól felmelegszik a hűtővíz, ami bekapcsolja a hűtőventillátort. Ha nem tenné, álló helyzetben felforrna a hűtőfolyadék.
2017. dec. 12. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!