Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti ezek közül melyik audit...

Ti ezek közül melyik audit választanátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

keret max 2.000.000 Ft

2017. júl. 13. 09:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
250 ezer forintot akartam írni :DDD
2017. júl. 14. 08:24
 22/24 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben ha lényegében ez egy szerelem/hobbi autó lenne, nyugodtan vedd meg. Főleg az elsőt lenne érdemes megnézni, ha minden papírja rendben van és a km is hihető, bár azon besírtam, hogy egy dupla digitklímás, bőr üléses autóban hátul kurblis az ablak, nem semmi felszereltségeket lehetett összeállítani akkoriban az Audinál ezek szerint.
2017. júl. 14. 10:03
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarlak lebeszélni semmiről, hiszen 40 éve vezetek, és mindig igyekszem az éppen aktuális szerelmemet a seggem alá tuszkolni. Tehát ismerem az érzést. Mindazonáltal a te koroddal és a te anyagi háttereddel ugyanazt csinálnám, mint eddig is csináltam. Vennék egy 3-5 éves kocsit, aztán amikor elmúlik a rózsaszín köd, eladnám legalább annyiért, mint vettem. Egy 14 éves vas egy év múlva átlépi a lélektani 15 éves korhatárt, ami eladás szempontjából jelentős hátrányt fog jelenteni neked.
2017. júl. 14. 13:09
 24/24 A kérdező kommentje:
Olyanokban is gondolkodok, mint pl subaru impreza, nissan skyline R33 stb. végül is csak hobbi autó lenne. ezek értéke elég stabil
2017. júl. 14. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!