Ti ezek közül melyik audit választanátok?
Ha havi 2.5 millád van akkor jobb Autóra is lehetne spórolni nem egy 14 évesre.
2017. júl. 13. 11:09
"hát megtakarított 2 millió forint. + havi 2500000FT netto jövedelmem"
Gondolom az a 2 500 000 havi jövedelem inkább 250 000 akart lenni. :-)
Félreértettél. Én nem mondtam, hogy ne vegyél ilyent. Ha tetszik, használd egészséggel! Annyit írtam, hogy én nem adnék ki ennyi pénzt egy több százezer KM-t futott, 14 éves autóra. Pláne, ha nem okozna gondot a havi törlesztés.
Vennék egy 0 km-es Toyota Corollát, közepes felszereltséggel, 40 000-es havi törlesztéssel. Öt év múlva lejár a hitel, és még mindig jóval többet fog érni 2 millánál.
2017. júl. 13. 11:11
limuzint vennék és 2.0T-t :D
2017. júl. 13. 13:37
Vegyél Octavia RS-t... Ne inkább ne, hagyd meg nekem, maradj az Audinál. :D
2017. júl. 13. 14:36
Apa-anya pénzét lehetne lakásra költeni és venni egy kevésbé hivalkodó olcsó autót. Menőkézni ráér 10 év múlva is.
2017. júl. 13. 20:11
16/24 A kérdező kommentje:
ahaha apa anya penze mi? :D
1,5 évig dolgoztam azert a penzert.
Nem kell megsértődni, de ennyi idő alatt ennyi fizetésből úgy lehet félretenni, ha szülőknél laksz. Akkor meg mégiscsak szülők pénze. Nem szégyen az.
Nem kell a magyar tradíciót követni, oszt az összes pénzből prémiumautót venni. Lakásra félretenni a nagyját + olcsóbb autó. Egyszer még hálás leszel a tanácsért, ha megfogadod.
2017. júl. 13. 22:42
Maga az elgondolás nem rossz, hogy 1,7 M-ért venni egy autót, majd leszervizeltetni és névre íratni 2 M-ért (ebből szempontból az elsőt akár érdemes is lehet megnézni), csak az probléma, hogy havi 250-ből elég nagy szívás fenntartani egy 13-14 éves prémiumot, aminek meredeken esik majd az értéke az elkövetkezendő években. Ha nagyobb gondok nincsenek is csak a tankolás egy átlagos havi 1200-1700 km futást feltételezve 45-60 E HUF, egy felgumizás lemezfelnivel szinte a legolcsóbb gumikon min. 200 E HUF, futóműalkatrészek, amiket eszik az Audi a magyar utakon 20-100 E HUF és akkor még semmi nagyobb baj nem ütött be. Nem azt mondom, hogy lehetetlen vállalkozás fenntartani egy ilyen autót, de áldozatokkal jár, amikor átlag 65-90 ezret rá kell költeni, ahelyett, hogy más fontosabb dolgokra is lehetne.
2017. júl. 13. 23:50
19/24 A kérdező kommentje:
most nem akarok nagykepu lenni de 3 ingatlanunm van, csak szuleim nem adnak penzt, de nem baj mert en szivesen megdolgozok a kocsiért, de egyebkent valoszinulek fizetnenek bele.Otthon lakok, van egy autóm, tehat ez lenne a második. Nem szoktam bulizni jarni stb stb ezert erre gyujtok. Ház az van már.
Nekem ez egy kicsit akkor is gyanús 2.5 millát keresel havonta de egy 14 éves autót akarsz venni :D ha ennyit keresnék új autók közt nézegetnék vagy maximum 5 évest.
2017. júl. 14. 08:15
Kapcsolódó kérdések: