Milyen formájú autó az ideális?
Mondjuk egy kisebb,mint egy Audi a3 vagy 1-es BMW.
Vagy egy cabrio/coupe ami alacsony és sportos.
Vagy egy nagyobb szedán vagy kombi,mint Audi a6 vagy BMW 5-ös.
Vagy egy kisebb terepjáró mondjuk egy Volvo xc60.
Vagy egy nagyobb mint egy xc90.
Ti milyen autót vennétek?
Alacsony padlós,sportosat,esetleg esetleg egy közepes méretű normál autót,esetleg kisebb vagy nagyobb terepjárót?
Én többnyire városban autózom Budapesttől nem messze,ahol nincs akkora forgalom sem és leginkább egyedül,ilyen esetben milyen,mekkora kocsit vennétek?
Sok olyat látok,aki az alacsony padlós sportosat választja,de sokan a nagyokat mint egy terepjáró..
Melyik neked tetszik és az életviteled szerint praktikus.
Az én példámmal élve.
Nekem egy kompakt 5 ajtós a praktikus, városban jól használható, pályázni is lehet vele, van súlya, teljesítménye ott van az úton, de könnyű parkolni a városban stb stb. Most cserélem egy "sportosabb" modellre, 3 ajtó, alacsonyabb felépítés stb stb. A fenti előnyök ugyanúgy érvényesek csak fokozottabban, mellé nagyobb teljesítmény, jobb menettulajdonságok.
Minden szempontból számomra ez a tökéletes forma. Viszont, ha csak és kizárólag a formát nézném, akkor 2 ajtós coupe lenne. De mivel a fenti elvárásoknak nem felel meg maradéktalanul és az én ársávomban nincs olyan amit megvennék, ezért marad a 3 ajtó.
Ja és még egy gondolat.
Kérdező,
szerinted komolyan egy A6 nem feleslegesen nagy egy XC60 meg igen? Utóbbi kb felfelé foglal csak számottevően több helyet...
Most erre, milyen választ vársz? Mert mindenkinek más, ezért gyártanak ennyiféle autót... ha meglehetne válaszolni a kérdésedet, akkor minden gyártó olyan autót készítene...
Nekem például a kupé az ideális, mert szép és sportos, és nekem ez a fontos, hozzáteszem: szerintem. Ugyanakkkor másoknak (megkockáztatom, hogy a többségnek) inkább kényelmetlen is lehet a kupé, ami nem ideális, mert fáj a háta ha be kell ülni egy alacsony autóba, ha két embernél több akar utazni benne akkor kényelmetlen a ki be szállás, ha nem egy helyen akarnak kiszállni akkor ültetési sorrendet kell felállítani, + a mosógép se fér be a csomagtartóba...
#10-es: Ajánlhatom a Renault-ot? Igaz nem az egész autó pina formájú, de az elején és a hátulján, sőt a kormányon is van egy pina formájú valami... :D (bocsi mindenkitől... többet nem fordul elő ígérem :D Renault-osok azért ne öljetek meg pls :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!