Legtartósabb szívó benzin motorok 2000-es évjárattól? Olyan autók érdekelnek, amikre nem kell sokat költeni és biztonságos, azaz legalább 4 csillagos a töréstesztje. Német autók előnyben. Max 800e Ft-ig. Fogysztás max 8liter.
Első szériás 1.4-es skoda fabia kombi
Télen vegyesbe rosszab eserben 7-8 literrel el megy az Adac törés tesztjén 5 csillagot ért el 2005-ben .
Nekem 2.0 8v motorral van ez már német import volt úgy hoztuk be Münchenből ez már sokat eszik , de én imádom hiába 10 litert eszik nállam :)
Igaz hogy nem kimondott német , hanem cseh , de volkswagen alkatrészekből mivel vw konszern tagja a 90-es évek közepe óta az 1.4-es megbizhato , keveset eszik és maga a kombi kaszni egy nagyon jól kitalált mint hely takarékosságilag mint törés tesztileg is .
Ami nekem van 116 lovas 2.0 8v benzines a fogyasztás miatt és az alkatrész árak miatt nem annyira ajánlom mivel a golf 4 gti-ben van még ez a motor és nem olcso az alkatrész meg a 9-10 literes fogyasztás sem teljesen kedvező ( már akinek ) de engem amit nyújt a kocsi az kárpitol hogy ennyit eszik szó szerint élmény vezetni ezt :) családban van 1.4-es kombi fabia azt is kedvelem sokáig jártam azzal amíg nem volt pénzem erre a méregzsák 2ezres benzinesre :)
Lényegében vw csak a kaszni alakja és a logo más rajtuk , de minden aklkatrész a volkswagentől származik a cseh mérnökök precíz hangolásával karöltve egy király konstrukcio lett az elő szériás fabia kombi :) merem ajánlani az 1.2 12v és az 1.4mpi motorral szerelteket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!