Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit csinálnátok a helyemben?...

Magyarvitez1 kérdése:

Mit csinálnátok a helyemben? A többi lent.

Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy autót, ami a lakóhelyemtől egy kicsit távol található, szerintem megéri megnézni, viszont jó lenne megnézetni egy szakemberrel, hogy tényleg minden stimmel-e? hogyan lehetne ezt az átnézést kivitelezni szerintetek? a totalcar-on olvastam egy cikket, miszerint ha nem értünk sokat az autóvásárláshoz érdemes felkeresni egy helyi szakszervízt, az eladóval lebeszélni, hogy szeretnéd átnézetni az autót, és akkor ott meg lehet nézni és kiderül minden. nagyon jó lenne ha meglenne, mert tetszik is meg jó állapotban is van. honda

2017. júl. 9. 12:26
 1/9 anonim válasza:
Viszed magaddal a szakembert,én is így csináltam.
2017. júl. 9. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Én korábban úgy csináltam ilyen esetben, hogy kinéztem az autóhoz közel egy márkaszervizt vagy Bosch szervizt, ahol akár előre le is beszélheted az átvizsgálást. Viszont érdeklődj az eladótól, hogy bele megy-e abba, hogy máshol átvizsgáltatod az autóját, mert ez nem olyan biztos (akik nem mennek bele, azokat felejtsd el).

Meg léteznek cégek, akik kiszállnak helyszínre és megvizsgálják a kiszemelt autót a helyszínen, de ennek az a hátránya, hogy nem szervizben, gépek segítségével vizsgálják (pl. rázópad, emelő).

2017. júl. 9. 12:39
 3/9 A kérdező kommentje:
néztem ilyen szervízt is, viszont ott hatvanban nem sok ilyet találtam ami meg ilyen az hétvégén nincs is nyitva.... mert eredetileg tényleg ez lenne a terv amit írtál
2017. júl. 9. 12:42
 4/9 anonim ***** válasza:

ha az eladó meggondolja magát, és nem engedi szervizbe vinni..? már csak a rosszkedve miatt is..

menj el valakivel, akinek van autója, és vegyétek szemügyre. Rohad-e, füstöl-e, gumik állapota, műszaki engedély érvényessége, olajpálcán az olaj színe-(mindjárt egy szalvétára csöppenthetsz egy kis olajat, abból kiderül mikor cserélték az olajat)-, karosszéria/festékhibák, beltér állapota, üléshuzat kopottsága...stb..

elegendő vagy te is, ha készítesz egy cseklistát, mint előbb vázoltam nagyjából..

ha mind pipa, akkor fizetsz, örülsz...

2017. júl. 9. 16:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Fura egy fajta a magyar, a szomszédba nem akaródzik elmenni autót nézni, de 1000-2000 km-re külföldre már szemrebbenés nélkül elmegy autót venni.

Becsüld meg, hogy aránylag közel van, szervizt leegyeztetni csak egy kis telefonálásba kerül. Az interneten könnyen találhatsz egy közeli szervizt, felhívod és amikorra azt mondják, hogy mehetsz, úgy időzíted a találkozót is a tulajjal.

2017. júl. 9. 18:48
 6/9 A kérdező kommentje:
kerestem szervízt is, viszont ami kiderült hogy sajnos hétvégén nem dolgoznak, és én mivel tisztességes munkavállaló vagyok, így hétköznapom az nem szabad, így most nem tudom mi a teendő
2017. júl. 9. 19:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát bizony, ha tényleg jónak tűnik a kiszemelt autó, akkor érdemes rá kivenni egy szabadnapot.
2017. júl. 9. 20:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek hova lenne érdemes fordulni? Egy nagyobb szervízhez, (pl. Bosch) vagy egy vállalkozóhoz (maszek autószerelő műhely) ami felszerelt?
2017. júl. 10. 04:52
 9/9 anonim ***** válasza:

nem kell szerviz mindenáron, elég, ha veled megy egy igazi autószerelő, aki minden nap gyakorolja a szakmát..

és add meg neki, amit kér. megéri.

2017. júl. 10. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!