Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jaguar X type 2. 0 TD mitől...

Jaguar X type 2. 0 TD mitől ehet sokat?

Figyelt kérdés
Egy barátomnak van egy ilyen autója, és 7 litert ír a kocsi. Kicsit sokalljuk. 225 R17-es gumik vannak rajta, és gyárilag 205 R16-t írnak. Egyéb infót nem sokat tudok, van valami tippetek ?
2017. júl. 8. 23:38
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Szerintetek mennyit kellene enni egy másfél tonnás autónak? :D
2017. júl. 8. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
37%

Ez lemaradt:

[link]

2017. júl. 8. 23:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem 5,5-6-ot. A Mercim több mint másfél tonna, és 5,5-6-ot eszik
2017. júl. 9. 00:05
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
aha persze, max lejtőn lefele, hátszéllel...
2017. júl. 9. 00:14
 5/7 A kérdező kommentje:
Valószínűleg nem sokat jársz ilyen autókkal, de a Fordom is másfél tonna, és 5,5-öt eszik
2017. júl. 9. 00:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Az asszony kombi passatja pályán megy el 5,5-ből.

Ne etessél már itt senkit a hülyeségeddel!

Jaguar x type? Akkor gondolom már tenagger korú. Rommá, fossá hajtva. Sok 100'000 km-rel. Még is mit vársz attól az ezeréves hajtott 2 literes ford motortól. Örülj neki, hogy csak annyit eszik. Új korában sem érte be kevesebbel.

Soha nem értettem hogy ha sokalja a kocsi fogyasztását alkatrész árait, szervízköltségét, akkor minnek vesz ezeréves felső középkategóriás vagy prémium autót. Miért nem swift-et vagy, corsa-t vesz.

2017. júl. 9. 11:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy teenager, agyonhajtott, több 100.000 kilóméteres, és hogy két literes, ezeréves, hajtott Ford, illetve hogy sokkalja az alkatrészeket, a szervizköltségeket, és hogy nincs Swift-je, vagy hogy nincs Corsa-ja, és hülyeségeket sem mondtam. Talán válts csatornát :)
2017. júl. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!