Fel lehet még használni?
Figyelt kérdés
Motorolajat cseréltem az autón, aztán menet után észrevettem, hogy szivárog. Ismét leengedtem az olajat, majd láttam, hogy a leeresztőcsavarnál megszakadt a menet, így kuka az egész, lehet venni új olajteknőt. A kérdés az, hogy a leeresztett olajat fel lehet majd használni, ha jó lesz az olajteknő? Tegnap vettem, visszaöntöttem a dobozába.2017. júl. 8. 13:33
1/4 anonim válasza:
Lehet, persze hogy lehet, de javaslom átszűrni egy nejlonharisnyán, mielőtt visszatöltöd..
2/4 anonim válasza:
Vagy festékszűrőn, mondjuk 180 mikronoson - festékboltokban tartanak ilyet.
Új olajteknő? Miért, felétek nem javítják a menetet? Vagy valami nagyon gagyi lemez teknőről van szó? Vagy olyan típusról, aminél olcsóbb a csere bontottra, mint a javítás?
3/4 anonim válasza:
Nekem is meg van szakadva a menet, így vettem az autót. Minden olajcserénél kap egy adag hő és olajálló tömítő pasztát. Még egyszer se esett ki a csavar 60000 km alatt.
4/4 anonim válasza:
Persze semmi baja nem lesz a motornak,nem tudom milyen autód van de próbálkozz bontottat szerezni,vagy vágas menetet.A foltózgatás szerintem nem meg oldás hosszú távon.Még annyit soha nem szabad tiszta erőböl meg húzni a csavart,érzésel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!