Mennyire megbízható a 2000-2002 körül gyártott Toyota Corolla 1.6 motorja?
Üdvözlök mindenkit!
A kérdés azért merült fel bennem, mert az 1.4-es motorral szereltről szinte csak jó véleményeket olvastam, ellenben az 1.6-ról, amiket én találtam leírásokat, azok alapján eléggé megoszlanak a vélemények, páran azt írják, hogy "nem olyan stabil", mint a kisebb hengerűrtartalmú motor. Ha van erről valakinek saját tapasztalata, esetleg olyan információja, amivel tud választ adni, kérem tegye meg! Esetleg arról is lehetne írni, hogy átlagosan mennyivel többet fogyaszt a nagyobb motor. Tudom, hogy ez a vezetési stíluson is múlik, de úgy átlagolva mennyire igényel több üzemanyagot?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Minden autót ki lehet nyírni, de alapvetően sokkal kevésbé lehet mellényúlni egy 2002-es 1.6-os Corollával, mint pl egy 2002-es 1.6-os Stiloval (tapasztalat... XD)
Szerintem átlagos képességű autovezeto feltételezése esetén jobb fogyasztást produkálna az 1.6-os Corolla, mint az 1.4-es... ;) De itt is előjöhet a faláb kérdésköre, és akkor meg majdnem tökmindegy, milyen motorról van szó, mindkettővel lehet szűk 10 litert lenyeletni városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!