Toyota Yaris vagy Suzuki Swift?
Mindkettőből 2017 -es, csak a Yarisból a 1.0 VVT-i (69 LE) benzines Trend 3.57 milliós, a Swiftből pedig a 1.2 -es GL+ 3.48 millió Ft -os változat.
Mi alapján lehetne dönteni?
Turbós benzines 1.0-ás autókat el kell felejteni. Milyen kicsi dugattyú lehet benne, illetve még ezt turbóval is megspékelni.... Szerintem ez egy gyárilag elkövetett baklövés, hogy ilyen motorok forgalomba kerültek.
Marad a kettő közül a Swift!
Az előttem szóló szavait szívleld meg. Ne vegyél háromhengeres turbóst.
szerintem.
Swiftem van. Csúcsfelszereltségű, automata. 50 ezer kilométer alatt egy izzó nem égett ki benne. 1.2 -es motorja jó. Az új kasznist leültették 2cm-el 12cm a szabad magassága. A réginek is földet fog néha az orra ( 14cm )
Az új hátsó kilincsét mell magasságba rakták. Az új töréstesztje *** a régié ***** mivel az új könnyebb több mint 100 kilogrammal és rövidebbre vették az orrát. Próbáld ki mindkettőt és vedd amelyik jobban tetszik.
Amennyiben a pénztárca engedi érdemes a csúcsfelszereltségűt venni. Swiftből vezettem, hagyományos váltós GL-t is. 1 kategóriával roszabb autónak érződött. Köpbenéztem. Pl. nem volt a motorháztető belsején szigetelés. Gondolom máshol is kevesebb. Hangosabb volt.
Apróságog, mint digi klíma, automata lámpa, kulcsnélküliség, automata váltó is sokat dob az ember komfortérzetén. Esetleg kérdezz autószerelőt. ( Szerintem utálják mindkettőt, mivel nem törzsvendégeik. )
"50 ezer kilométer alatt egy izzó nem égett ki benne."
Melyik? :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!