Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közvetlen üzemanyag befecskend...

Közvetlen üzemanyag befecskendező rendszerre van szükségen a Peugeot 206 kocsimba. Menyibe fog kerülni?

Figyelt kérdés
Ha tudnátok oldalt mondani ahol lehet válogatni az lenne a legjobb. Nem kell hiper szuper üzemanyagszabályzó rendszerrel ellátott valami. Szimpla, de közvetlen.
2010. máj. 20. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdésedből ítélve ,nagyon amatőrke vagy még e témában ,szerintem.
2010. máj. 20. 20:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Jól mondod... Nem izgatnak az autók de most egy jódarabig velük kell foglalkoznom. Ideje felnőni :)
2010. máj. 20. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem így akartad írni,hogy : MENNYIBE fog kerülni? Amúgy elég húzós még bontottként is !
2010. máj. 22. 22:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Konkrétan melyik motorról lenne szó? Mert ha alapból nem közvetlen befecskendezéses, akkor nem olyan egyszerű a dolog, márpedig a 206 benzinmotorjai tudomásom szerint nem azok.

Elvileg megoldható, de szerintem anyagilag nem egy racionális megoldás.

Egyébként mi lenne a célod az átalakítással, ha szabad kérdezni?

2010. máj. 23. 04:31
 5/7 anonim ***** válasza:
A 206-s benzinesek mind befecsisek,nem értem a problémát!? Tönkrement?
2010. máj. 24. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:

09:48

Ő közvetlen befecskendezésről beszél. Nem ugyanaz.

2010. máj. 24. 14:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Peugeot 206, 1.4 benzines. Üzemanyag fogyasztás csökkentése szempontjából kell, elsősorban. És mennyi az a húzós ár? :S:) csak megközelítőleg?
2010. máj. 25. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!