Alacsony vagy magas a benzinszintem a karbiban? -->
Figyelt kérdés
Melyikre utalnak a következők:
-Nagyobb gázadásnál nehezen, vagy szaggatva húz a motor. -teljes gázon néha nehezebben gyorsul, mint 3/4 gázon. (ETZ 125 motor karbiról van szó)
Köszönöm a segítséget előre is!
2010. máj. 20. 18:46
1/8 anonim válasza:
Szerintem magas, ha lassan pörög ki, akkor magas. Ha magas fordulatról lassan esik vissza a fordulat, akkor viszont alacsony.Ha hallanám megtudnám mondani, de elmagyarázni kicsit nehéz számomra:D
2/8 A kérdező kommentje:
Már lejjebb vettem picit és kicsit könnyebben, gyorsabban pörög fel, de még mindig megvannak a hibái. Próbáljam még lejjebb?
2010. máj. 20. 19:32
3/8 anonim válasza:
Próbáld, vagy a súbertűt rakd lejjebb.Nem ismerem az MZ karbikat, de szerintem kell lennie jelnek az úszóházban arra állítsd azzal legyen szintbe ha van egy kis jel pöcök vagy akármi simsonén van.Sok szerencsét!
4/8 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi!
2010. máj. 21. 14:59
6/8 A kérdező kommentje:
Ma reggel szétszedtem az egész karbit, kitakarítottam. Kiszedtem az úszót, és amikor megráztam, lötyögött benne a benzin. A kérdésem az lenne, hogy ez okozhat-e ilyen problémákat, amiket írtam? (Sajnos az úszót majd csaak kedden tudom kicserélni...)
2010. máj. 23. 22:11
7/8 anonim válasza:
Okozhati bizony. Lyukas az úszód, nem úszik fel a benzin tetejére, hanem belesüllyed. Ezért nem a megfelelő benzinszintnél zár a tűszelep, hanem feljebb. Onnantól pedig stimmel a dolog: teljes gázon nem húz, kicsit visszavéve szépen megy. De a gyertyakép is megmondja, mi a hiba.
8/8 anonim válasza:
na vááárj, tehát úszó kuka, figyelj csak, próbáld meg összerak karbi feltölt benzinnel, kb r miután elzárt az úszó leveszed az úszóházat és megnézed a benzinszintet. Próbáld rövidebb vagy hoszzabb időközönként, hogy lásd mennyire változik a szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!