Miért nem ajánlott régi autót megvenni?
Ne rozsdásodjon, és nézesd át szakival, mielőtt megveszed. Azt is tartsd szem előtt, hogy minél több benne az elektronika, a hibalehetőség is annál nagyobb, főleg ha régi az autó.
Annak idején én is forgattam hasonló gondolatokat a fejemben, végül vettem egy 6 éves, alsó-középkategóriás japánt. És nagyon jó döntésnek bizonyult.
Azért a "pár százezer" elég tág fogalom. Pár százezer a 100 de a 900 ezer is.
Összességében egyetértek abban, hogy új autót venni nem éri meg, csak bizonyos esetekben az értékvesztés miatt, pláne hitelre nem.
De azért a százezres kivénhedt Audi 80 és az új Swift között van átmenet. (Félre ne érts, az Audi 80 egy tök jó autó, de amit megőriztek szép állapotban, az nem "pár százezer" forint).
Szerintem 1 millió körül már lehet öreg, de normális állapotút kapni. Ami meg elmegy a javításokra, azt az újnál is kifizetnéd a kötelező szervizeknek csúfolt lehúzásokra.
kérdezőnek: audi 80? 30 éves? bravó!
nem kell sem klíma, sem modern kütyü? helyes. sose tudd meg az előnyeit.
Csak köpködöd a hülyeséget..hány éves vagy?
húsz év alatt négy automata japán autót vettem, persze újonan..tele elektronikával,klímával, stb..
húsz év hibamentes dögunalom.
ahogy olvasom, szeretnél nagyon jól járni.
Apádat meg ne ekézd, mert nem tehet róla, hogy a világ pénzpolitikája ilyen aljas lett. (uzsorás hitelkamat, nulla betéti kamat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!