Terpesztben áll az első két kerekem, mivel törve volt a kocsi. Megoldás lehet az, hogy bele reszelünk ovális lyukakat az alsó villaba ahol a gömbfej fogatódik fel? Www.Kepfeltoltes.eu/view. Php? Filename=728elso_lengokar_ketol_01. jpg
Szóval, az egyik oldalon 3° a másikon 1°a dőlést mértek.
Ezzel azt akarod mondani, hogy Te -szabad szemmel- látod a 2° eltérést a két oldal között? ;)
"az a legszomorúbb, hogy ezt egy szerviben tanácsolták, de mivel nekem gyanús volt ez a reszelgetés, azert irtam ide ki"
Az, hogy egy garázsban akna van, esetleg a kapun van pár márkalogó, sajnos ma már nem szervizt jelent. Az utóbbi pár évben a munkaerőhiány miatt megsokszorozódott a Maszek Jóskabá-műhelyek száma, ahol csak úgy nagyjából értenek az autókhoz. Vagyis amit kívülállóként műhelynek tartasz, az lehet, hogy nem az, tessék vele óvatosan bánni.
"az biztos, hogy latni.."
Én nem látom. Nem azért nem látom, mert vak vagyok vagy nem akarom látni, hanem azért, mert sok karosszéria-javított autót láttam már. Sajnos a szakma általános színvonala ott van, hogy a sárvédő és a kerék viszonylata nem jelent semmit. A parkolóban, ki tudja, hogy kiszintezett "placcon" álló autóról pedig szakember ritkán mond értékelhető véleményt - kivéve, ha nagyon sz*r. Ez pedig annyira még nem rossz, hogy ilyen, azonosíthatatlan körülmények között is kiütközzön.
Értelmetlen dolog belefutni egy ilyen "én látom, te nem látod" jellegű vitába.
Először is, tedd egymás mellé a két képet.
A bal kerékről készült fotón nem látszik a ködlámpa, a fényszóróból is alig valami, és az első-hátsó kerék szinte egy vonalban áll. Ezzel szemben a jobb kerékről készült képen tisztán látszanak a lámpák, és a hátsó kerék nincs takarásban.
Röviden: más távolságból, más szögből, és más magasságból készültek a képek, vagyis nem lehet összehasonlítani.
Amúgy is fölösleges vitázni, mert ha a fejedben eldőlt, hogy ez egy görbe futómű, akkor...... :(
Főleg úgy, hogy megállsz egy parkolóban, szemrevételezed az egyik oldalt, aztán átballagsz a másikra, majd megállapítod : ez bizony 2°eltérés.
Ugye csak viccelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!