Gömbfej felújítás kapcsán van valakinek jó, vagy rossz tapasztalata?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik jóval egyszerűbb lenne autóm lengőkarját és kormányösszekötőit felújíttatni, mint újat szerezni belőle, de hallottam olyat, hogy a felújítottak nem sokáig bírják. Bármilyen tapasztalata van ennek kapcsán valakinek, szívesen olvasom.2016. aug. 4. 13:08
1/3 anonim válasza:
a márka megnevezése nem ártott volna..de ettől függetlenül senki nem újít fel "gömbfejet", a spórolás miatt(sem)
...ugyanis az nem olyan egyszerű..többe van a (tökéletes)felújítás, mint az új..
na persze van amit lengőkarral együtt adnak csak, mert úgy szerelhető.
2/3 anonim válasza:
Féltengely csuklót újítanak fel, de gömbfejet nem hallottam még. Nem lenne értelme, mert drágább lenne mint az új.
3/3 anonim válasza:
Ez butaság.Nem tudom ki mondhatott neked olyat,hogy gömbfejet felújítanak.Lengőkart igen.Ki nyomják belőle a régi szilenteket és bele az újat.Le veszik róla a régi gömbfejeket ,és rászerelik az újat.Kormány összekötő szintén zenész,újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!