Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel corsa e fogyasztás?

Opel corsa e fogyasztás?

Figyelt kérdés
Hali,az opelnél akcióznak az új corsával.1,2-es benzinmotor(nem turbó)69le vegyesfogyasztása érdekelne.Az össztömeg olyan 1200kg körül van. Köszi előre is!
2017. júl. 3. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
kis benzinmotor megrakva ,laza 8-10 között ...(nem mindegy,hogy 90-nel nyíl egyenesen ,néha beugorva város-falu,vagy kanyargós emelkedős... )
2017. júl. 3. 16:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen,Én is arra gondoltam hogy 8 felett eszik,Én nem hajtok gyorsan. 90-110 általában országúton.Akciós még hasonló árban a renault clio 1,2-es 73le és a skoda fabia 999köbcenti 75le.

Rövid távra kellene közeli városba járni(30km)rendszeresen meg néha 100-200 kmes körzetben.Alacsony fenntartás és minél kedvezőbb fogyasztás fő szempont.

2017. júl. 3. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:

1.3-as suzukit írtál le...

Kb ingyen tartod fenn,megbízató.

És lényegében vegyesben 6-7 között ...,könnyű az áttét miatt nyomatékosabb mint kéne,így nem kell pörgetni,a fogyasztása így jó.

800 kg és 86 le.

2017. júl. 3. 18:46
 4/5 anonim ***** válasza:

1200kg-hoz a 69Lem főleg egy nyomatékszegény kis köbcentis szívó benzinmotorral eléggé alulmotorizált lesz. Lomha lesz.

A spritmonitor.de szerint 6,5-7,0 körüli a nagy átlag.

Ezt viszont nem is értem: "Én nem hajtok gyorsan. 90-110 általában országúton."

Akkor ki hajt gyorsan? Aki 140-nel megy országúton?! :O

2017. júl. 3. 19:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem baj ha nem versenyautó. És igen,legyen90-100 amivel járok és rendre megelőznek én azt nem értem ezen miért csodálkozol???A suzukira is gondoltam de új autókat nézegettem és ez a három most olyan 2,6-2,8 milla körül van.Suzuki 3 felett.Ja és sokan mondják hogy nem rossz autó de nem tehetek róla meg tudom ízlések és pofonok de számomra borzasztóan ronda :(
2017. júl. 3. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!