200 lóerős kocsi, hatos váltó, benzin, mit gondoltok, lehet vele ésszerű fogyasztás (lent)?
Figyelt kérdés
Gyárilag 12,3-ra van írva.
Egy szívó motoros,hatos kéziváltós honda.
Nem túl nehéz 1.38 tonna.
A hatos váltó miatt gondolkodom.
Lehet,hogy 9-9,5 liter környékén lehet vele városba?
Mert a 201 le csúcs teljesítmény 6600-on,a max nyomatékát meg 5700-on kapja meg.
2000-2500 körül totyogva szerintetek tudna 8 (szép álom) inkább 9-9,5-es fogyasztás produkálni?
2017. jún. 30. 13:48
2/8 A kérdező kommentje:
2007
2017. jún. 30. 14:11
3/8 anonim válasza:
Nem akkor fog keveset enni, ha 2000-res fordulaton kínlódsz vele.
Amúgy szerintem hozható a 9-9,5 literes fogyasztás, ezek a Hondák alul pitsagyengék , ahhoz meg nem kell sok üzemanyag.
4/8 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyet,hogy ha zabot nem tudsz adni nekik akkor minek neked 200ló?!?
Egyebkent papásan biztosan hozhato az altalad irt fogyasztas,csak ezert tenyleg kar ilyen autot venni....
5/8 anonim válasza:
Marcello Gandini: tegnap láttam a nulláson egy ufó Civic Type-R-t.Kb 80km/h-val száguldott, mert mire odaértem két kamion is ráelőzött :D :D
6/8 anonim válasza:
John-i nekem is van ilyen ismerosom amugy aki az 500-as piskota S merciben egyebet sem tud csinalni csak a kijelzőt bámulni hogy mennyi a fogyasztas......es ha megy elotte valami kamion vagy busz vagy akarmi ami lassab inkább nem előzi meg mert 2km mulva ő majd ugyis lefordul jobbra/balra/akarmerre,es addig mar csak kibirja...es igy tud sporolni 0.03deci benzint..........parszor ajanlottam mar neki hogy ha ennyire fogyasztasbajnok akar lenni vegyen 1000-es swiftet mert a V8nem erre van,meg ezert erre így kár hasznalni!
7/8 anonim válasza:
Sok mindentől függ.Annyit tudok segíteni hogy nekem a 2,4-es 170 lovas 1500kg-os kocsim átlagban 8-8,5 körül járok.Hosszú úton normál tempóban eljárok 7,5 literrel.Attól hogy 200ló még nem kell sokat fogyasztania.Bár nagyon sok függ az autó típusától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!