Szerintetek melyek azok az autók Magyarországon, amire a tulaja azt hiszi nagyon extra menő, közben meg köznevetség tárgya?
Szerintem:
-Golf 4
-régi Passatok
-BMW E36, E46
Egyik sem köznevetség tárgya. Van, akinek tökéletesen megfelel egy 25 éves ezres Swift, ezzel sincs semmi gond.
Neked mid van?
A régi passatok úgy általában véve megbízhatóak, kényelmesek és ár/érték arányban még teljesítményben is jónak mondhatóak szerintem. Aki szerint ez EXTRA menő, az extra gáz.
A BMW-re meg azt szokták mondani, hogy életérzés, szóval akinek olyan van, az érez valami olyasmit, amire más azt mondja hogy "uhh, de jó neki" valaki más meg azt, hogy "egy újabb majom".
Én pl soha életemben nem voltam bmw fan, de most nézegetem a 2007-es 325i-ket, abszolút nem érdekelne, ha más majomnak tartana, mert büszke vagyok a két kezemmel megdolgozott és fenntartott autómra :) (és itt most nem a 10 kép naponta a facebookra meg barátaira kell gondolni, hanem mondjuk, hogy mosolygok, ha meglátom, mert tetszik és szeretem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!