Meg mernétek venni egy 1998as golf4et 1,9td 90le 430000kmel ha pillanatnyilag jó állapotú?
Figyelt kérdés
2017. júl. 1. 12:34
11/15 anonim válasza:
Mennyi? 300e forintert kinaltak nekem egy 2000 es golfot amin 280k original km volt es nem vettem meg nem hogy 450 ert. Mi kerul annyiba? Azon inkabb veszek egy szep kis 406 os peugeotot 200k kmel. Nem a legjobb valasztas de jo kis auto nem egy ilyenje volt az apamnak
12/15 A kérdező kommentje:
klíma, abs, 4légzsákos, kombi,metálszürke.,alufelnis
2017. júl. 1. 14:27
13/15 anonim válasza:
Nem a km-t kell nézni, hanem az autó állapotát.
Ismerős is nézegeti az autókat, talál egy olyat, hogy hú, van benne 160e km. 96-os autó. Hát persze.
Kell menni egy próbakört, szerelőt vinni, megnézni a motort, hogy füstöl, hogy indul, hidegen melegen, kartergáz, vízfolyások, olajfolyások, stb.
Futómű meg ha rossz, érződik, váltót, búgás van-e, stb.
14/15 anonim válasza:
450e ért 4-es golf, ha jó állapotban van azonnal. Manapság 500e ért 3-as golfot nem kap az ember nem hogy 4-est. A kmóra állása ~évi 20e km ami egy fedheti a valóságot.
Újabb autóval ugyan ennyi pénzért, nem véletlen kerül ennyibe. A piac áraz és ami jó vagy valamiben jobb mint a többi az drágább.
15/15 anonim válasza:
Nem merném megvenni. Amúgy sem szeretem a Volkswagent (rossz tapasztalat) miatt. Na de ez egy időszámításunk előtti autó és ha az előző gazdái nem figyeltek rá akkor sorozatosan fog tönkremenni. A kilóméteróra állás ne legyen mérvadó, mert oda állítják ahová akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!