Biztos hogy nem. Lehet nagyon jo az allapota de lassan elkezd benne tonkremennj minden, szepen egymas utan (tapasztalat)
A javitasi koltsegek meg annyiba kerulnek majd, ami tobb mint a kocsi :/
A helyedben vennek egy ujabb Hondat vagy Polot, vagy meg varnek egy auto vetelevel
2017. júl. 1. 12:39
2/15 anonim válasza:
Nem, ezzel a Golffal csak 3 probléma van, rengeteg benn a kilométer, a kora már alapból kizáró ok lenne, emellett még kegyetlenül túl is vannak árazva.
Mennyiért akarják ezt eladni?
2017. júl. 1. 12:41
3/15 anonim válasza:
Eleve nem vennék se Volkswagent, se dízelt, se ennyit futott autót. De amúgy mennyiért árulják?
2017. júl. 1. 12:48
4/15 anonim válasza:
Nem.
Ez baromi sok kilométer.
Ha a motorja karban is volt tartva, rengeteg más gond előjöhet, például a futóművei már odalehetnek.
2017. júl. 1. 12:56
5/15 anonim válasza:
Ilyen öreg autót nem vennék. Mondjuk én eleve nem szeretem a Golfokat. Valóban nagyon túlárazottak.
Ha csak egy idős autóra futja, akkor valami egyszerűbbet vennék. Az szerintem kapható olcsóbban fiatalabb, mint ez a Golf.
2017. júl. 1. 13:13
6/15 Beviz Elek válasza:
Ha a motorja rendben van és reális az ár, akkor igen. Az még egy faék egyszerűségű és nagyon megbízható dízelmotor, a km miatt nem aggódnék. Persze ez mind akkor igaz, ha értesz a szereléshez és az alapabb dolgokat elintézed magadnak, mint pl futóműalkatrészek cseréje, utána már csak elgurulsz beállítatni.
2017. júl. 1. 13:27
7/15 anonim válasza:
Korához képest nem sok ez a km, úgyhogy én azon is elgondolkodnék, hogy nem tekerték-e vissza.
2017. júl. 1. 13:30
8/15 A kérdező kommentje:
450000ft fix ára van.
2017. júl. 1. 14:07
9/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon sok majd' félmillió ezért.
2017. júl. 1. 14:08
10/15 anonim válasza:
Én ennyiből vennék egy 5-6 évvel fiatalabb, 1/3-ad ennyit futott Corsát, Puntót, vagy Yarist.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!