Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dízel miben más, mire kell...

Dízel miben más, mire kell figyelni? Első autónak egy 99-es dízel Peugeot?

Figyelt kérdés

Nem kioktatást várok, ugyanis még most tanulok vezetni, semmi tapasztalatom nincs. A családban sincs kocsi, így fogalmam sincs, mi a különbség egy benzines és egy dízel között azon kívül, hogy mást tankolok bele.

Mire kell figyelni, mik az előnyei, mik a hátrányai?

2000 körüli kocsit gondoltam, sajnos csak olyan 300 ezer körül, mert erre van pénz, meg amúgy is úgy voltam vele mindig is, hogy első autónak akkor sem vennék drágát, ha több pénzem lenne.

Eddig 2000-2002 körülieket nézegettem neten, de van egy ismerős, akinek hamarosan eladóvá válik a fent említett 99-es Peugeotja.

Jó lenne ismerőstől venni, mert tudom, hogy nem ver át. Egy neppernél ebben sosem tudnék bízni.

Női autó, nem dohányzik (másnak biztos nem számít, én azért örülök neki), és minden rendben van vele, csak hát dízel. Erre annyit mondott, h nem árt neki a garázs, de nekem az nincs.

Azért lesz eladó, mert ő újat vesz.

Szóval bármiféle infónak örülök, hogy miben más vezetni, hogy kell tartani, mármint drágább-e a javítása, vagy ennek semmi köze hozzá... bármit írhattok a témában.

2017. júl. 1. 10:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Hiszek nektek, csak előre tudom, hogy parázok majd egy kereskedőnél, hogy mivel vág át.
2017. júl. 1. 14:02
 12/12 A kérdező kommentje:
És a garázsban tartással mi a helyzet? MIért kell? Mi van, ha nincs garázsban?
2017. júl. 2. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!