Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hányas fúvókára cseréljem?

Hányas fúvókára cseréljem?

Figyelt kérdés

Van egy 50 ccm 4 ütemű robogóm.Kicseréltem a CDI-t korlátozás nélkülire.Jelenleg 85-ös fúvóka van benne,de ettől természetesen "dadog " ami várható is volt,sőt a karbulátorból kirántja a benzint.

MI9NDEN JÓ VÁLASZÉRT MEGY A ZÖLD PACSI.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. jún. 30. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Na most ha a karburátorból elfogy a benzin. Akkor nem a (fő)fúvókát kéne piszkálni. Hanem azt nézd meg hogy egyáltalán a benzincsapon mennyi benzin jön, illetve a tűszelep képes-e átengedni megfelelő mennyiségű üzemanyagot. Nem írtad hogy mekkora a karbi légtorok átmérője (a legszűkebb helyen), mert az a 85-azért nem olyan kicsi, 18-19-es torokig elégnek kéne lennie. Vagy az sem derült ki hogy a súberű melyik pozícióban van. Mert hiába raksz nagyobb fúvókát, ha a súbertű nem nyit eléggé.
2017. jún. 30. 15:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Benzin be megy a karbiba,megnéztem.Vákuumcső oké.Ejtő tartályosra ideiglenesen átalakítottam és így sem változott a helyzet.Abban viszont nagy igazad van,hogy a subertű lehet nem jó kiosztáson van.A karbulátor új,tehát eltőmődés szinte kizárt,bár kopmpresszorral minden részét átnyomtam.De most tényleg,a subertű helyzetén változtatok,ez nagy gondolat.Köszi.Ment a zöld pacsi.
2017. jún. 30. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!