Ki hányszor bukott meg B kategóriás forgalmi vizsgán?
Köszönöm :)
Az oktatók közt is vannak "befolyásosabbak" ,aki ismerős irányjelzőt többször nem használt, stb. is egy ilyennél tanult.
Igazából a 3 vizsgabiztosból egyik sem volt szigorú. Sőt, másodjára az induláskor rá kérdezett a v.b, hogy nem felejtett el v.mit? (Fékpróba) ,de még kapun belül voltunk -ezt jeleztem, majd megcsináltam a próbát és mentünk. Persze az azonnali bukást nem nézte el, részben jogosan, de mindegy, az már a múlt.
Ezt hallottam is, és most tapasztaltam: ha harmadjára, negyedjére fut neki valaki a forgalminak, és látják, hogy azért tud valamit, ha ront se esik kétségbe,bizonyos helyzetekben jól dönt (sárgára vált a lámpa és nem tud biztonságosan megállni, akkor nem satuféket nyom "ijedtében"-azért vizsgán sokan stresszelnek, rossz döntéseket hozna-, hanem tovább hajt) akkor engedékenyebbek a v.b-k.
Tényleg nem szabad túlizgulni. (Azt az állapotot nehéz elérni,tudom)
Kitartást kívánok Neked és mielőbbi sikeres vizsgát!
Nagyon sok múlik a szerencsén,és a vizsgabiztoson.
Én tudok nem egy olyan esetről,hogy a vizsgázónak rengeteg hibája volt(köztük vészhelyzetet is teremtett),mégis ELSŐRE átengedték...
Nekem 1000km-rel a hátam mögött,sokadik próbálkozásra,VÉGRE valahára sikerült.
Ebben az a legbosszantóbb,hogy az újabb vizsgára kb 1.5 hónapot kell várni.
Bár sok kudarc,elkeseredés,reményveszettség volt bennem,most mégis azt mondom kellettek nekem a pótórák,és talán most értem meg igazán arra,hogy sikerülhessen.
Persze volt,hogy egyszerűen a stressz tett csak be.
De valahogy muszáj az idegességen is felülkerekedni,mert így sosem fog sikerülni.
Nekem végig remegett kezem-lábam,de muszáj volt megmutatnom,hogy én ezt meg tudom csinálni!!
Hajrá mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!